Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sosyal Medyada Dolaşan Video, Kocaoğlu Soyer Ayrılığının Kanıtı Mı?

31 Mart yerel seçimleri öncesi Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in projelerini açıklamasının ardından İzmir’de yeni bir tartışma konusu ortaya çıktı. ”İzmir kokuyor mu, kokmuyor mu?” başlıkları üzerine hazırlanan bir video sosyal medyada dolaşıyor. Bu video ‘Aziz Kocaoğlu, Tunç Soyer arasında ayrılık mı var?’ sorusunu akıllara getirdi.

31 Mart yerel seçimleri

Tunç Soyer ‘Birinci Cemre’ adını verdiği İzmir projelerini açıkladı. Soyer’in projelerinden en dikkat çekenlerinden biri ise ‘İzmir’in koku sorununu gidermek’ oldu. Soyer,”İzmir’deki koku sorununu atık pompa istasyonları ve koku gidere üniteleri kurarak gidereceğiz” sözleriyle açıkladı. Bu projenin açıklanmasının ardından sosyal medyada dolaşan bir video yeni bir tartışmaya yol açtı.

VİDEODA AZİZ KOCAOĞLU’NUN SÖZLERİ HATIRLATILIYOR

Aziz Kocaoğlu’nun bir belediye meclis toplatısında AK Partili bir belediye meclis üyesi ile tartışmasını gündeme getiren videoda Kocaoğlu, İzmir’in koktuğunu söyleyen AK Partili belediye meclis üyesine,”İzmir kokmuyor, körfezde kokmuyor. Sen İzmir kokuyor diye propaganda yap. 31 Mart akşamı hesabını gör.”diyerek cevap vemesi Tunç Soyer’in proje açıklamasının ardına yerleştirilerek veriyor.

DANIŞMANLARIN UYUŞMAZLIĞI AYRILIĞI MI GETİRDİ?

Bu videonun sosyal medyada dolaşması, İzmir’de Aziz Kocaoğlu ve Tunç Soyer arasında ayrılık mı yaşanıyor? tartışmalarını alevlendirdi. İki önemli ismin farklı şekilde konuşması danışmanların uyuşmazlığından kaynaklandığı öne sürülüyor. Bunu yanısıra Kocaoğlu’nun İzmir’deki seçim ofislerinin açılışlarına katılması bu ayrılığın ispatı olarak yorumlanıyor.