Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal Medyada Koton’a Boykot Tepkisi! Peki neden?

Türkiye’nin önemli giyim markalarından biri olan Koton’a sosyal medya üzerinden büyük tepki gösteriliyor. Twitter’da TT olan #KotonaBoykot hashtagi zirvede yer alıyor. Peki Koton’a tepkinin nedeni ne?

Türkiye'nin önemli giyim markalarından

Türkiye’nin önemli giyim firmalarından biri olan Koton’a sosyal medyadan tepkiler yağıyor. Twitter’da #KotonaBoykot hashtagi ile dile getirilen tepkiler her geçen saat daha da artıyor. Koton markasıyla ilgili çalışanların paylaştığı bilgiler Koton markasının çalışanlarına gösterdiği ilgiyi ortaya çıkarmıştı. Özellikle insanların çalışma ihtiyaçlarını bildikleri için az ücret ve çok işçilik politikası ile ilerleyen Koton markasına Twitter’da büyük bir tepki var. İnsanlar tepkilerini #KotonBoykot etiketiyle gündemde zirveye yerleşiyor.

KOTON’UN ÇALIŞAN POLİTİKALARI ELEŞTİRİLİYOR

Koton markasının reklam harcamalarında Fahriye Evcen’e 1,5 milyon TL ödeme yaptığı öğrenilirken çalışanlarına günde sadece bir öğün yemek için ise 16TL bütçe ayırdıkları ortaya çıkmıştı.

Koton Genel Merkez, sendikalaşmayı önlemek için koton çalışanların açtığı sosyal medya hesabını takip eden 25 işçiyi işten attı.

KOTON’DAN AÇIKLAMA YOK!

Yaşanan bu olayların ardından Koton’a olan tepkiler daha da şiddetlenirken, Koton’dan henüz konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmış değil. Koton’un sosyal medyadaki bu tepkilere vereceği yanıtın şirketin ekonomik kayıplar getirebileceği öngörülüyor.