SOUVENIR Kapılarını Halaylarla Açtı

İzmir Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’ndeki SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nin açılışına halk akın etti. Bando eşliğinde halaylar çeken vatandaşlar açılış kurdelesini hep birlikte kesti. Halkın kendi organizasyonuna 29 yıldır sahip çıktığını vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, EGEYÖN HABER’e açıklamalarda bulundu.

SOUVENIR Kapılarını Halaylarla Açtı
Yayınlama: 15.12.2018
A+
A-

İzmir Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’ndeki SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’ne bu sene yaklaşık 80 firma katıldı. Çarpıcı fikirlerle üretilen hediyelik ürünlerini vitrinlerine yerleştiren katılımcılar sürpriz bir açılışla karşılaştı.

Girişte Çamdibi Göçmen bandosunun sesi duyuldu. Daha sonra açılışa katılmak için SOUVENIR’a akın eden vatandaşlar halaylar çekmeye başladı. Göçmen kostümleri ile genç kızların geleneksel oyunları açılışa ayrı bir neşe kattı. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer iyi dileklerle SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nin açılış kurdelesini kesti.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı souenir-kapilarini-halayla-acti2.jpg

Açılışın ardından davetliler toplu olarak standları ziyaret etti. 30 Aralık akşamına kadar sürecek olan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri kapsamındaki standlarda Ahşap aksesuarlar, Antika hediyelik eşyalar, Bijuteri, Çiçek, Deri ve tekstil aksesuarları, Elektronik eşyalar, Ev tekstili, Gıda, Gümüş aksesuarlar, Kırtasiye ürünleri, Kitap, Kozmetik, Kristal ürünleri, Ofis aksesuarları, Oyuncak, Saat, Seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler görücüye çıktı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı souenir-kapilarini-halayla-acti3.jpg
GENÇER : “EKONOMİK BİR HAREKET YARATIYORUZ”

Egeyön Haber’e konuşan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer : ” Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’ndeki 3. organizasyonumuzu gerçekleştiriyoruz. Daha önceki yıllarda Kültürpark’taki salonları kullanıyorduk. Kültürpark’taki yenileme projesi ile, orada yapılaşma olacağından biz buraya çıkmak zorunda kaldık; ama ilerde amacımız Kültürpark’a geri dönmek. Fuara ilgi gayet güzel. Sonuçta Bayraklı, Bornova, Karşıyaka bölgesine ve Konak’a hitap eden bir grubuz burada. Yılın sonunda ekonomik hareketliliğin sonuna geldiğimiz günlerdeyiz. Biz hem ekonomik bir hareket yaratıyoruz, hem de insanların hediye alıp verirken yüzlerinin gülümsemesini sağlamaya çalışıyoruz. Ürünlerde bol çeşitlilik var, katılımcı sayımız şu anda 75. Önümüzdeki haftasonu altın ve pırlantalar ile ilgili fırsat günleri olacak. Onlar da büyük indirimlerle satışlarını sunacaklar. Yani 16 günü dolu dolu geçireceğiz burada.” dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı souenir-kapilarini-halayla-acti7.jpg

Organizasyonda 30 Aralık akşamına kadar ürünlerin tanıtımları ve avantajlı fiyatlardan satışları yapılacak. 16 gün sürecek organizasyon her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Geçmiş yıllarda büyük talep gördüğü için organizasyon kapsamında Kültürpak Basmane kapısı önünden Tepekule Kongre Merkezi’ne ücretsiz ulaşım servisi gerçekleştirilecek.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı souenir-kapilarini-halayla-acti1.jpg

ALTIN VE PIRLANTADA FIRSAT GÜNLERİ

Aynı çatı altında mücevher takıda çadır fırsatlarını sunacak olan Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri 22 Aralık tarihinde açılacak.  Her çeşit muhtelif ayarda Altın takı, Elmas, Pırlanta ürünler, Tek taş yüzükler,  Setler, Kolyeler, Bilezikler, Küpeler, İncili ürünler, Yakut, Safir, Yeşim gibi değerli taşlı takılar büyük indirimlerle satılacak. 22-30 Aralık tarihlerinde Tepekule Kongre Merkezi’ndeki organizasyon 9 gün sürecek. Mücevher takıda çadır fırsatlarının sunulacağı organizasyonun vatandaşlardan yine yoğun ilgi göreceği tahmin ediliyor.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.