Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Soylu AVM 13. Mağazasını Denizli’de açtı

Soylu AWM Denizli’de açıldı. Merkezi İstanbul Esenler’ de bulunan, Elektronikten, Beyaz Eşyaya, Küçük Ev Aletlerinden Zücaciyeye, Ev Tekstilinden Mobilya’ ya kadar geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet veren Soylu AVM, 13. Mağazasını Denizli’de açtı.

Soylu AWM Denizli'de açıldı.
Soylu AVM 13. Mağazasını Denizli’de açtı. “Kredi kartsız, peşinatsız, Elden ödemeli taksitle” sloganı ile yola çıkan ve daha önce 12 şubesi bulunan Soylu AVM 13. Mağazasını Denizli Oğuzhan Caddesi’nde açtı. Açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci’nin yanısıra Ses Sanatçısı Uğur Aslan, Soylu AVM’nin sahiplerinden Ali Soylu ve kalabalık davetli topluluğu katıldı. Açılış çeşitli etkinliklerle iki gün boyunca devam etti.

Açılış öncesi konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Değirmenci, istihdama yapılan katkının ülke refahını etkilediğini belirterek; “Bulunmuş olduğumuz mekân gerçekten baktığımızda güzel bir bina ortaya çıkmış. Firma yetkililerini tebrik etmek istiyorum. Tabi ki bina tek başına ifade etmiyor. İçerisinin dizaynı da son derece çok önemli ve burada 48 bin ürün çeşidi ile 30 u aşkın çalışanıyla istihdama ciddi bir katkı sağlayacak müessesenin açılışını yapıyor olmaktan dolayı son derece mutluyum. İstihdama yapılan katkı ülkenin refahını, mutluluğunu ve insanın yaşamaya olan bakış açısını etkileyecektir diye düşünüyorum” dedi.

Soylu AVM Sahiplerinden Ali Soylu ise, “Türkiye genelinde 13. Mağazamızı Denizli’de açtık. Kredi Kartsız elden ödemeli taksitli satış sistemi ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Konseptimizde elektronik, mobilya, beyaz eşya, küçük ev aletleri, ev tekstili ve züccaciyelik eşyalar yer almaktadır. Denizli bizim yabancısı olduğumuz bir memleket değil. Şimdi Ege Bölgesi’nde daha fazla mağaza hedefliyoruz” diye konuştu.

Açılış süresince 10’a yakın palyaçonun yaptığı gösteriler özellikle çocukların ilgisini çekerken, İzmir Sokak Sanatçıları Atölyesi sanatçılarının canlı heykel ve müzik dinletileri ile balon katlama sanatçısı Çitlembik ablanın balon katlama etkinliği de davetlilere neşeli saatler yaşattı.