Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı

AFYONKARAHİSAR’IN ŞUHUT İLÇESİNDE AFYONKARAHİSAR VALİSİ MUSTAFA TUTULMAZ BAŞKANLIĞINDA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI ŞUHUT HALK EĞİTİM MERKEZİ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ.

AFYONKARAHİSAR’IN ŞUHUT İLÇESİNDE AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Şuhut Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Şuhut İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe Emniyet Müdür Vekili Ayhan Alaçam, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Yassıkaya ve daire amirleri katıldı.

Toplantıda gündem maddeleri ele alınarak değerlendirildi. Daha sonra Şuhut Belediye Başkanlığı tarafından Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyete Şuhut ilçesinin yöresel lezzeti olan Keşkek ikramında bulunuldu. Vali Tutulmaz, Başkan Bozkurt ve Kaymakam Kaya’ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederek günün anlam ve önemine bianen hatıra fotoğrafı çektirmesiyle ziyaretini sonlandırdı.