Şuhut’ta yer altı kablo düzenleme çalışmaları

AFYONKARAHİSAR’IN ŞUHUT İLÇESİNDE ŞUHUT BELEDİYESİ TARAFINDAN BAŞLATILAN SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI BOZULAN VE ZARAR GÖREN ELEKTRİK HATLARININ VE DİREKLERİNİN YER DEĞİŞTİRİLME ÇALIŞMALARI ELEKTRİK DAĞIM ŞİRKETİ EKİPLERİ TARAFINDAN SÜRDÜRÜLÜYOR.

Şuhut’ta yer altı kablo düzenleme çalışmaları

Afyonkarahisar’ın Şuhut Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı bozulan ve zarar gören elektrik hatlarının ve direklerinin yer değiştirilme çalışmaları elektrik dağım şirketi ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Ekipler, yapılan çalışmaları bir an önce bitireceklerini Şuhutlu vatandaşların mağdur olmamalarını sağlayacaklarını ifade etti. Şuhut elektrik dağıtım şirketi şefi Kadir Dönmez, açıklamalarında, ’’Şuhut ilçemizde yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı ekiplerimiz elektrik direklerinin yerlerini ve abone bakslarının yerlerinin değiştirilme çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızı mağdur etmemek için elimizden gelen çalışmaların en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde bitirerek halkımızın mağdur olmamasını sağlayacağız’’ dedi.

Yayınlama: 12.10.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.