Tabipler İsimlerine Sahip Çıkmak İçin Denizli’de Toplandı

Tabipler İsimlerine Sahip Çıkmak İçin Denizli’de Toplandı
Yayınlama: 12.02.2018
A+
A-

Ege Bölge Tabip Odaları Toplantısı, TTB Merkez Konseyi Üyeleri ile Aydın, Denizli, Isparta-Burdur, İzmir, Manisa ve Muğla Tabip Odalarının katılımı ile 10 Şubat Cumatesi günü Denizli Tabipler Odası’nın ev sahipliği ile gerçekleştirildi.

Toplantıda sağlıkta şiddet, hekimlerin emeklilik ve yıpranma payları, şehir hastaneleri, yardımcı doçentlik ve doçentlik ile ilgili düzenlemeler, kamudan ihraç edilen hekimler, Tıp Haftası etkinlikleri, Türk Tabipleri Birliğinin isminde ve tabip odalarına üyelik ile ilgili yapılmak istenen değişiklikler hakkında odalar görüş ve önerilerini sundu. Toplantı sonunda aşağıdaki bildirinin yayınlanmasına karar verildi.

Bildiriyi Denizli Tabipler Odası Başkanı Gökhan Önem, sosyal medya hesabından paylaştı. Bildiri Şu şekilde:

“Ege Bölge Tabip Odaları olarak, Meslek birliklerinin başında yer alan türk ve türkiye isim ve kavramlarına sahip çıkıyor, tartışmaya açılmasını asla kabul etmiyoruz. Odalarımıza, mesleğimize ve meslek birliğimize sahip çıkıyoruz. Odalarımızın yetkilerinin azaltılmasını değil artırılmasını talep ediyoruz. Tüm hekimlerimizi odalarına sahip çıkmaya ve üye olmaya davet ediyoruz”.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.