Tanker zincirleme kazaya karışan sürücülere çarptı! Taksi şoförü Süleyman Yavuz hayatını kaybetti

Uşak’ta zincirleme trafik kazası meydana geldi. Tutanak tutan sürücülerin arasına boş tanker daldı. Taksi sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Tanker zincirleme kazaya karışan sürücülere çarptı! Taksi şoförü  Süleyman Yavuz hayatını kaybetti

Kaza, Uşak – Banaz karayolu Kızılcasöğüt Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Uşak’tan Banaz istikametine seyir halinde olan LL-440-LC plakalı kamyonunun yabancı uyruklu sürücüsü R.S., Kızılcasöğüt köyü yakınlarına geldiğinde tekerinin patlaması sonucu aracını yolun sağına park etti. Aynı yöne seyir halinde olan H.D. idaresindeki kamyon, lastiği patladığı için yol kenarında bekleyen araca yaklaştığı sırada yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak önce önünde seyreden Süleyman Yavuz (66) idaresindeki 64 T 0025 plakalı ticari taksiye, ardından ise park halindeki arızalı araca çarptı.

Boş tanker sürücülerin arasına daldı

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan taksi 150 metre ileride durdurabildi. Taksi sürücüsü Süleyman Yavuz, aracını bırakarak maddi hasarlı kazanın tutanaklarını hazırlamak için diğer 2 sürücünün yanına gitti.

Daha sonra ise Banaz istikametine gitmekte olan O.A. kontrolündeki boş yakıt tankeri, kontrolden çıkarak olay yerindeki sürücülerin arasına daldı.

Taksi şoförü Süleyman Yavuz’a çarptıktan sonra, yolun kenarında bulunan tarlaya girdi, bir ağaca çarparak durabildi.

Tankerin çarptığı taksici Süleyman Yavuz, olay yerinde hayatını kaybetti. Ölümden kıl payı kurtulan diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden taksicinin cenazesi Banaz Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, tanker sürücüsü O.A., gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yayınlama: 13.10.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.