Taraftarın Mehmet Akyüz’e veda videosu duygulandırdı

2017-2018 sezonun devre arasında Denizlispor kadrosuna katılan ilk sezonunda takımın ligde kalmasında, geçen sezon ise şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Mehmet Akyüz’ün kadro dışı kalamsının ardından Denizlispor taraftarları büyük üzün yaşadı. Bir taraftarın Akyüz için hazırladığı video ise herkesi duygulandırdı.

Taraftarın Mehmet Akyüz’e veda videosu duygulandırdı

Denizlispor’un kaptanı Mehmet Akyüz alacakları dolayısıyla kulüple yaşadığı anlaşamazlık dolayısı ile Burak Çalık ve Oğuz Yılmaz ile birlikte kadro dışı bırakıldı. Kulüp oyuncuların kendilerine takım bulması gerektiğini bildirirken özellike Denizlispor’un bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Mehmet Akyüz’ün takımdan ayrılacak olması taraftarlarda büyük bir üzüntüye neden oldu.

TARAFTARIN PAYLAŞTIĞI VİDEO DUYGULANDIRDI

Denizlispor’da Mehmet Akyüz’ün takımdan ayrılacak olması taraftarları çok üzdü. Taraftar grupları sosyal medyadan hem üzüntüsünü hem tepkisini dile getirirken, Deniz Yener isimli taraftarın paylaştığı kısa video herkese duygu dolu anlar yaşattı.

İŞTE O VİDEO!

AKYÜZ DENİZLİSPOR’DA NELER YAPTI

Denizlispor’un zor bir dönem geçirdiği 2017-2018 sezonunun devre arasında takıma katılan Mehmet Akyüz, o sezonun kalanında attığı 12 gol ve 1 asist ile takımın ligde kalmasında büyük rol oynamıştı. 2018-2019 sezonunda ise Denizlispor’u şampiyonluğa götüren isimlerin başında yer alan Akyüz 34 maçta 15 gol 6 asistlik performan sergiledi. Takımın Süper Lig’e yükselmesinin ardından yedek soyunan 7 Süper Lig maçında gol kaydedemezken, 4 Türkiye kupasında 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 gol pası verdi.



Yayınlama: 04.01.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.