Tayfun Ünverdi: GRI Sigorta olarak müşterilerimizin her gününde dostu olacağımızı söyleyerek bu işe başladık!

GRI Sigorta Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Ünverdi, GRI Sigorta’nın resmi açılış törenini, şirketin 1500 acenteye kısa sürede ulaşma başarısını, personel ve acenteler için yarattıkları çalışma ortamını EgeYön Haber için verdikleri özel röportajda değerlendirdi. Ünverdi, mali konular ve hasar ödemeleri ile ilgili önemli detayları da paylaştı.

Tayfun Ünverdi: GRI Sigorta olarak müşterilerimizin her gününde dostu olacağımızı söyleyerek bu işe başladık!
Yayınlama: 30.09.2021
A+
A-

GRI Sigorta Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Ünverdi, pandemi nedeniyle yapılamayıp İzmir’in Kurtuluş Günü olan 9 Eylül tarihinde gerçekleştirilen GRI Sigorta resmi açılış töreni, 1 yılı doldurmadan GRI Sigorta’nın 1500’e yakın acente sayısına ulaşma başarısı ve personel ile acenteler için yarattıkları çalışma ortamı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ünverdi, gerçekleştirilen özel röportajda mali konular ve hasa ödemeleri ile ilgili önemli bilgileri de paylaştı.

GRI Sigorta Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Ünverdi ile gerçekleştirdiğimiz röportajımız sizlerle:

9 Eylül’de pandemi sebebiyle ertelediğiniz resmi açılışınızı gerçekleştirdiniz. Bu açılış sizin için ne ifade ediyordu?

Merhaba, biz Aralık 2020’de ilk poliçemizi kestik. O günden itibaren şirket açılışımızı yapmayı planlıyorduk fakat bildiğiniz gibi pandemi bizimle birlikte bütün dünyayı etkiledi. Hayatımızı kısıtladı. Resmi olarak yasakların kalkmasından sonra planladığımız açılışı çok özel bir günde, İzmir’in kurtuluşu olan 9 Eylül’de yapmak nasip oldu. Bunun için ayrıca mutluyuz, gururluyuz. Ayrıca açılışımız tahminimizden fazla katılım ile çok güzel geçti, herkese teşekkür ederiz.

GRI Sigorta 1 yılını doldurmadan 1.500 e yakın acente sayısına ulaştı. Bu başarıyı neye bağlıyorsunuz?

Öncelik iyi bir ekip ile çalışmamıza bağlıyorum. Ayrıca bir yılını doldurmadan 10 bölge müdürlüğü ile işe başlayan ilk şirketiz bildiğim kadarıyla. Bunun yanında bizim şirketimizde samimiyet ön plandadır, acentemize samimiyet ile ve her zaman yanında olmaya çalışarak yaklaşıyoruz. Genel müdürümüz dahil bütün yöneticilerimize acentelerimiz istedikleri zaman ulaşabilir.

Bize biraz çalışma ortamınızdan ve personel yapınızdan bahseder misiniz?

4 katlı bir genel müdürlük binamız var. Çalışmaya başlamadan önce binanın her katını ileriye dönük rahat bir çalışma ortamı olması için planladık. Binamızın giriş katında bir kafeteryamız ve bir sanat galerimiz bulunuyor. Kafemizde hem personelimiz öğlen yemeklerini yiyor hem de acentelerimizi burada ağırlıyoruz. Bölge müdürlüklerimizle beraber şu an 85 personelimiz bulunuyor. Sanat galerimizde ise çok yakında çeşitli sanatçıların eserlerini sergilemeye başlayacağız.

Sektöre tarım alanında uzman bir kadroya sahip olduğunuzu söyleyerek girmiştiniz. Bu konuda hangi durumdasınız?

Tarım sizin de bahsettiğiniz gibi bizim uzmanlık alanlarımızdan biri. Bu konuda başta genel müdürümüzün tarım sigortaları kanunun yazımında bulunmasında tutun da, sektörde bu branşta uzun yıllar emek vermiş yöneticiler ve acenteler ile çalışıyoruz. Tarım ile ilgili kendi ürünlerimizi çıkartmaya başladık. Geleneksel Tarım ile Hasat Dostu poliçelerini reasürans anlaşmalarını imzaladıktan sonra acentelerimize sunduk. Kısa bir zaman olmasına rağmen bu konuda ilgili ve bilgili acentelerimiz bu ürünler ile yakında ilgileniyor. Ayrıca kredi kartı anlaşmalarımıza iki banka ile Tarım Kart ve Çiftçi Kartları’nı da dahil ettik. Bu sayede çiftçilerimiz ödemelerinde hasat zamanında ödeme dahil birçok konuda ek avantajlar elde edecekler.

Biraz mali konulardan ve hasar ödemelerinden bahseder misiniz? Hasar ödemelerinde bir takviminiz var mıdır?  

Acente sayımız arttıkça günlük üretimlerimiz artıyor, sağolsun acentelerimiz GRI Sigorta adını müşterimize arttı duyurmayı başardı. Şimdilik üretimimizin çoğu kasko ağırlıklı gidiyor. Özellikle tarım poliçelerinde, geçtiğimiz dönemde geç üretime başladığımızdan dolayı yakalayamadığımız poliçeleşme dönemlerini, önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğiz. Bu sayede tarım üretimimiz hem kendi ürünlerimiz hem de TARSİM poliçe ürünlerini ile şirket portföyünden oldukça fazla bir pay alacaktır.  Hasar ödemeleri bu işi yapma amacımız. Müşterilerimizin her gününde dostu olacağımızı söyleyerek bu işe başladık ve bu her zaman öyle olacaktır. Zamanında hasar ödemeyi yapmak için haftada 2 kez hasar ödemesi yapıyoruz. Evrak ve bütün işlemlerini tamamlayan bir hasar dosyası eğer bir anlaşmazlık yok ise ödeme günü için beklemez. Genel müdürümüzün bu konuda kesin talimatı var. Nakit akışımızı bu şekilde ayarladık.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.