Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“TBMM,Asra Damga Vurmak!”

MHP Pamukkale İlçe Başkanı

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av.Mehmet Ali Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı:

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz

Bugün, millet iradesinin tecelli ettiği, demokrasimizin çatısı yüce meclisimizin 100’ncü kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” şiarından hareketle halkın kendi iradesinde, kendi inanç ve kararlılığıyla kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi, vatanın içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen halkından aldığı güçle bağımsızlık mücadelesi başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri özgür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını tüm dünyaya ilan etmiş, aynı zamanda demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin de temelini oluşturmuştur. TBMM, kurulduğu günden itibaren aziz vatanımızın istiklali ve istikbali için önemli ve hayati görevleri yerine getirmiş, bundan sonra da getirmeye devam edecektir.

Asra damga vuran cumhuriyetimiz,ülkemizin bağımsızlık ve istikbaline yön tayin etmeye devam edecektir. Demokrasi ile tesis edilen idaremiz,milletimizin geleceğe daha kararlı adımlarla yürümeye devamını sağlamakta,müreffeh ve gelişmiş bir ülke olmamızın yolunu açmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle;Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor,ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini yürekten diliyorum”