Tekirdağ’ın Avrupa’ya açılan yüzü Tuna Alüminyum sosyal yatırımlarla ideal çalışma ortamı sağladı

Türkiye’nin ve Tekirdağ’ın önde gelen ihracatçı firmalarından Tuna Alüminyum çalışanlarına ideal çalışma ortamı sağladı. 310 personel ile güçlü bir üretim kapasitesine sahip firma, fabrika çevresine kurduğu hayvanat bahçesi, spor tesisleri, hobi bahçeleri, duvar resimleri ile çalışanları için sosyal yaşam alanı oluşturdu.

Tekirdağ’ın Avrupa’ya açılan yüzü Tuna Alüminyum sosyal yatırımlarla ideal çalışma ortamı sağladı
Yayınlama: 24.03.2021
A+
A-

Temelleri 1989 yılında atılan Tuna Alüminyum, 32 yılı aşan yolculuğunda, değişimin hep bir adım önünde giderek sektörün önde gelen firmalarından biri haline geldi. 2006 yılında 50.000 m2 arazi üzerine kurulmuş ve son teknoloji ile donatılmış olan yeni tesisi ile senelik 26000 ton üretim kapasitesine sahip firma üretiminin yaklaşık %70 ‘ini Avrupa ülkelerine  ihraç etmekte olup  inşaattan sanayiye, otomotivden denizciliğe, elektronikten enerjiye kadar birçok sektöre profil temin ediyor. Firma vergi marjı olarak ilk 1000 firma arasında yer alıyor. Ayrıca alüminyum sektöründe ihracat yapan ilk 10 firma arasında yer alıyor.

5 BİN METREKAREYE HAYVANAT BAHÇESİ

Tuna Alüminyum, üretimdeki başarısını çalışanlarına sağladığı ideal çalışma ortamı ile sağladı. Fabrika çevresinde oluşturulan futbol, basketbol, tenis sahaları, hobi bahçesi, ile sosyal aktivite alan yatırımlarına başlayan Tuna Alüminyum oluşturduğu hayvanat bahçesiyle fabrikaya bambaşka bir çehre kazandırdı. 2020 yılının başlarında başlayan sosyal yatırım projesi 6 ay sonunda arazi kiralaması ile 5 bin metrekare alanda tamamlandı. İçerisinde 30 çeşit hayvan bulunan bahçe  310 çalışan, aileleri ve misafirler için iş stresini atmak, sosyalleşmek adına ortam sağlıyor.

HOBİ BAHÇESİ BAŞKA BİR ÜRETİMİ ORTAYA ÇIKARIYOR

Tuna Alüminyum, fabrikada oluşturduğu hobi bahçesi ile başka bir üretimi ortaya çıkarıyor. Çalışanlar aileleri ile bahçede istediği ürünü ekip, hasat alıyor. Bu üretime farklı bir yelpaze kazandırıyor.

YILMAZ“AMACIMIZ AİLE SICAKLIĞINI TESİSİMİZDE HER ZAMAN KORUMAKTIR”

Fabrika Müdürü İhsan Yılmaz sosyal yatırımlar hakkında; “Yönetim Kurulu Başkanımız Nadir Akşamoğlu, yöneticilerimiz ve personelimiz ile biz büyük bir aileyiz. Amacımız aile sıcaklığını tesisimizde her zaman korumaktır. Bunun içinde personelimizin sadece iş için bulunduğu bir ortam olmaktan uzak durmaya çalıştık.  Onların sosyal açıdan kendilerini rahat edeceği, ailelerinin, çocuklarının geldiğinde eğlenceli anlar yaşayabileceği bir ortam yaratma hedefine  hayvanat bahçesi ve spor tesisleri ile oluşturduk. Yurt dışından gelen müşterilerimiz hayvanat bahçemizin olmasından çok mutlu oluyorlar. Hayvanlarımızın bu güzel ortam da yaşamasından dolayı bizleri tebrik ediyorlar. Fabrikamız da devasa boyutlarda ressamımızın eliyle bin bir zorlukla yaptığı 48 adet duvar resimleri mevcuttur. Fabrikamıza giren tüm müşteriler, tüm tedarikçiler, misafirlerimiz ve fabrika da çalışanlarımız bu ortamdan çok etkilenmektedir ve mutlu olmaktadır. Bu üretimimize de yansıyor. Personelimiz mutlu, üretimimiz artıyor. Doğal olarak Türkiye ekonomisi kazanıyor. İlerleyen süreçte yatırımlarımızı daha da arttıracağız” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.