Teoman Sancar’a şantaj yapmaya kalkan polis memuru dahil 3 kişi tutuklandı!

Denizli Milletvekili Teoman Sancar’a şantaj yapmaya kalkan çete ile ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 5’i adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 1’i polis 3 kişi tutuklandı.

Teoman Sancar’a şantaj yapmaya kalkan polis memuru dahil 3 kişi tutuklandı!
Yayınlama: 05.03.2021
A+
A-

Denizli milletvekili Teoman Sancar, 27 Şubat’ta Denizli Cumhuriyet Savcılığına giderek kendisine şantaj yapıldığı iddiaları ile şikayetçi oldu. Sancar, bir gün sonra ise partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden genel merkezin talimatı sonrası istifa etti. Sancar’ın Cumhuriyet Savcılığına giderek şikayetçi olmasının ardından KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin şantaj yapılmaya kalkılan görüntülerden yola çıkarak düzenlediği operasyonda, ‘şantaj’ suçuna karıştıkları iddia edilen polis memuru M.B. görev yaptığı Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kayınbiraderi F.S. ve F.K., Denizli’de yakalanıp, gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilere yardım ettikleri belirlenen 3 şüpheli de polis operasyonuyla yakalandı.

ÇETE LİDERİ POLİS MEMURU İLE BİRLİKTE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden 1’i emniyetteki işlemlerinin ardından salıverilirken, 5’i adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden polis memuru M.B., kayınbiraderi F.S. ve F.K. tutuklandı. 2 şüpheli ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.