Teoman Sancar’dan, Bağbaşı Yaylası’ndaki AK Parti toplantısına sert eleştiri

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Bağbaşı Yaylası tesislerinde AK Parti İl Teşkilatı toplatısı yapılması, burada verilen ikramlar ve tesiste bulunan teleferiğin kapanış saati dışında keyfi şekilde kullanımını sert bir şekilde eleştirdi. Sancar,’’ AKP il teşkilatı için belediyenin tesislerini açtırıp, teleferik keyfi yaptırıp, Keşkek Kebabı ziyafeti yaptırıyor. Keşkek Kebabı yiyenler, keşke biraz da vatandaşı düşünse. Vakit geçmeden Sayın Osman Zolan derhal çıkıp Denizli halkından özür dilemelidir.’’dedi.

Teoman Sancar’dan, Bağbaşı Yaylası’ndaki AK Parti toplantısına sert eleştiri
Yayınlama: 07.01.2020
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar AK Parti İl Teşkilatı’nın Bağbaşı Yaylası’ndaki tesislerde yapılmasını sert bir dille eleştirdi. Teşkilat toplantısının tesislerde yapılması, burada verilen yemek ve tesiste bulunan teleferiğin mesai saatleri dışında kullanılmasını eleştiren Sancar, gecenin ekonomik hesabının kimden tahsil edildiğini sordu.

“YETER ARTIK MİLLETİN SIRTINDAN İNİN’’

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, AK Parti İl Başkanlığı fotoğraflarını paylaşarak Bağbaşı Yaylası’nda gerçekleştirilen toplantıyı eleştirdi. Sancar,’’ “AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ne yazık ki; har vurup, harman savurmaya devam ediyor. AKP il teşkilatı için belediyenin tesislerini açtırıp, teleferik keyfi yaptırıp, Keşkek Kebabı ziyafeti yaptırıyor. Buradan kendisine soruyorum; ey Zolan, tesisin kapalı olduğu saatlerde hangi yetkiyle sen bu tesisi açtırıyorsun, siz AKP’liler ayrıcalıklı bir zümre misiniz ki, vatandaşa kapalı olan yeri keyfinize göre açtırıp ziyafet veriyorsunuz. Yeter artık milletin sırtından inin!”

‘’OSMAN ZOLAN ÖZÜR DİLESİN’’

Sancar sözlerini şöyle sürdürdü:“Vakit geçmeden Sayın Osman Zolan derhal çıkıp Denizli halkından özür dilemelidir.  Yenilen yemeğin, binilen teleferiğin parasının kimin cebinden çıktığı derhal açıklanmalıdır. Tesiste görev yapan emekçilere ek mesai ödenmiş midir? Ödenmişse hangi bütçeden ödenmiştir? Belediye başkanı olmanız size milletin kör kuruşunu çarçur etmenize imkân mı sağlıyor?’’

MALİYET NE KADAR?

Yemeğin maliyetinin hesabını soran Sancar,’’ “Gece yarısına kadar yapılan Teleferik keyfinin maliyeti ne kadardır? Sizin keyfiniz o saatte güvenlik riski oluşturmuş mudur? Vatandaşa ayrı, AKP’lilere ayrı saat uygulaması bir belediye başkanına yakışmakta mıdır? Garip gurabanın kör kuruşunu kendiniz ve yandaşlarınızın keyfi için seferber eden belediye başkanı olarak tarihe geçtiniz. Sizi kutluyorum Sayın Zolan, durmak yok, israfa devam!’’dedi.



Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.