TETSİAD yönetimine 4 Denizlili firma girdi!

TETSİAD 4.olağan genel kurul gerçekleştirildi. TETSİAD’ın yönetiminde bu dönem dört Denizli firması görev aldı.

TETSİAD yönetimine 4 Denizlili firma girdi!

Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TETSİAD) olağan genel kurul toplantısı 27 Ağustos 2019 günü İstanbul’da yapıldı.

Türkiye ev tekstili sektöründe önemli bir yeri TETSİAD’ın oy birliği ile göreve gelen yeni başkanı Hasan Hüseyin Bayram oldu. TETSİAD’ın yönetiminde bu dönem dört Denizli firması görev aldı.

Egem tekstil’i temsilen İbrahim Uzunoğlu, Demsan tekstil’i temsilen Cüneyt Demirkan, Tosunoğlu tekstil’i temsilen Murat Tosunoğlu ve Berberler tekstil’i temsilen Seyit Berber derneğin yönetiminde yer alan isimlerden oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan DENİB Başkanvekili İbrahim Uzunoğlu,”Hep beraber ev tekstil sektörünü en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Bu doğrultuda yola çıktık. Çıktığımız bu yolda Denizli’li sanayicilerimiz, abilerimiz ve iş adamlarımız bizim yanımızda destek oldular, bizde bu destekten aldığımız güç ile çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik ve seçimi kazandık. Başkanlık seçimlerinin bizim için yenilikçi ve güçlü adayı olan Hasan Hüseyin Bayram’ı  tekstilin başkenti konumunda olan Denizli’mizin sanayicileri ile buluşmasını sağladık. Sanayicilerin dertlerini, istek ve önerilerini  dinledik, projelerimizden bahsettik ve   bizi desteklemelerini talep ettik. Bizi kırmadılar bizde Denizli’yi güçlü bir şekilde TETSİAD’ da temsil etme hakkını elde ettik. Sanayicinin, ihracatçının, Denizli’nin ve neticede Türkiye’nin kazançlı çıktığına inanıyoruz” dedi.

Yayınlama: 30.08.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.