Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Thiago Lopes ve Burak Çalık’tan Rizespor maçı öncesi açıklamalar

Denizlispor’un Portekizli sağ beki Tiago Lopes ve başarılı kanat oyuncusu Burak Çalık, Çaykur Rizespor maçın öncesi açıklamalarda bulundu.

Denizlispor'un Portekizli sağ beki

Yeşil-siyahlı ekip hafta sonu Süper Lig’in 12. haftasında oynayacağı Rizespor maçının hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Antrenman öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Lopes, karşılaşma ve takımın durumu ilgili değerlendirmelerde bulundu.

LOPES:”MAÇ MAÇ İLERLEMEMİZ GEREKİYOR”

Çok önemli bir haftaya girdiklerini ve milli müsabakalar dolayısı ile liglere verilen arayı iyi değerlendirdiklerini vurgulayan Lopes, “Şimdi hazırlanıyoruz, durumun aslında çok pozitif olmadığını biliyoruz. O yüzden de bu durumu tersine çevirebilmek için çok çalışıyoruz. Bu hafta itibari ile bunu başarmak için elimizden gelen gayreti göstermek için uğraşacağız. Böyle hedef koymak bu durumlarda aslında çok sağlıklı olmayabilir çünkü bizim aslında maç maç ilerlememiz gerekiyor. Süper Lig’e yeni çıkmış bir kulübün ilk sezonu. Ne kadar inişli çıkışlı geçebileceğini hepimiz biliyoruz. O yüzden ilk 5 hedefinin bana göre şu anda koyulmaması gerekiyor. Çünkü bizim maç maç devam edip kulübü Süper Lig’de kalıcı tutabilmek için çalışmamız gerekiyor. Orta sıralarda olmak isteriz ama kulüp Süper Lig’de kalırsa gelecek sezonlar için çok daha sağlıklı bir ortam oluşacağını düşünüyorum. Bu sezon bence her maça ayrı bakmamız gerekiyor” diye konuştu.

ÇALIK:”MEHMET HOCA İLE FARKLI BİR KİMLİĞE BÜRÜNÜYORUZ”

Galibiyet almaları gerektiğini vurgulayan Çalık, “Artık maç haftasındayız, iyi çalıştık, sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ve içeride oynayacağız, kazanmamız gerekiyor bazı şeyleri rayına oturtabilmemiz için hafta içerisinde de bu arada da gerekli değerlendirmeler yapıldı. İstatistiklerde hocanın istediği oranları tutturduk aslında ama sonuç alamadığınız zaman insanlar bu tarafı ile ilgilenmiyor. Aslında fena oynamıyoruz, bazı şeyleri de iyi yapıyoruz sadece eksik olan bir sonuç kaldı. İnşallah onu da bu hafta sonu alırız, almamız gerekiyor artık. İyi çalıştık inşallah karşılığını alırız. Şöyle bir şey, Yücel hocada farklı antrenmanlar yapıyorduk, maçtaki formasyonumuz farklıydı. Şimdi Mehmet hocayla çok daha farklı bir kimliğe bürünüyoruz. Tabi bu bir zaman alacak. Ben iki hafta önce söylemiştim, ‘Bu bir zaman alacak ama bu zamanda olabildiğince kayıpsız geçmemiz gerekiyor’ diye. Bana göre o evreyi tamamladık, bundan sonra artık antrenmanlar, maç formasyonlarımız Mehmet hocanın istediği düzeyde. Hoca değişiklikleri her zaman biraz sancılı geçer ve bizim o süreci atlattığımızı düşünüyorum. Şu anda tek eksik olan şey galibiyet almamız. Onu da bu hafta sonu inşallah alırsak işlerin biraz daha rayına oturacağını düşünüyorum” diye konuştu.