Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Topluluklar yeni üyeleriyle tanıştı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ’NDE (ADÜ) GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLULUK TANITIM GÜNÜNDE, TOPLULUKLARA YENİ ÜYELER EKLENİRKEN TOPLULUK ÜYELERİ İLE YENİ ÜYELER DÜZENLENEN ÇEŞİTLİ ORGANİZASYONLARLA BİR ARAYA GELEREK KAYNAŞTI.

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ’NDE (ADÜ)

AYDIN (İHA) – Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Topluluk Tanıtım Gününde, topluluklara yeni üyeler eklenirken topluluk üyeleri ile yeni üyeler düzenlenen çeşitli organizasyonlarla bir araya gelerek kaynaştı.

Adnan Menderes Üniversitesi’nin aktif topluluklarından Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR), Arkeoloji Topluluğu, Sosyolojik Açılımlar Topluluğu, ADÜ Bilimsel Araştırmalar Topluluğu, Genç Liderler Topluluğu, Maskesiz Gülücükler Topluluğu, Fransız Kültür ve Sanat Topluluğu ve Engelsiz Yaşam Topluluğu, Ekim ayının son haftasında yeni üyeleriyle bir araya geldi.

Tanışmanın ardından yeni üyelerle yıl içerisinde yapacakları etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulunan topluluklar, daha fazla üye kazanarak yapacakları organizasyonların daha fazla ses getirmesini amaçladıklarını iletti.