Torbalı Belediyesi’nden Anneler Günü’ne özel kahvaltı

Torbalı Belediyesi bugün şehit ve gazi ailelerine Anneler Günü nedeniyle kahvaltı organizasyonu düzenledi. Beyaz Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltıya Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ilçe protokolü, şehit ve gazi aileleri katıldı

Torbalı Belediyesi’nden Anneler Günü’ne özel kahvaltı
Yayınlama: 06.05.2022
A+
A-

Torbalı Belediyesi bugün  şehit ve gazi ailelerine Anneler Günü nedeniyle kahvaltı organizasyonu düzenledi. Saat 10:00’da Torbalı Belediyesi Beyaz Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltıya Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ilçe protokolü, şehit ve gazi aileleri katıldı.  Belediye Başkanı Mithat Tekin gelen misafirlerle yakından ilgilenirken kahvaltının ardından ilçe protokolü kahvaltıya gelen şehit ve gazi ailelerine karanfil takdim etti. Düzenlen kahvaltı organizasyonu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

TEKİN: TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM  

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutlayarak, “Torbalı Belediyesi olarak Anneler Günü için düzenlediğimiz kahvaltıda, İlçe Kaymakamımız Ercan Öter, ilçe protokolü, gazilerimiz, gazi ve şehit annelerimizle bir araya geldik. Bu vesileyle başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı. Öte yandan şehit ve gazi aileleri kahvaltı organizasyonuna ev sahipliği yapan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.