Torbalı’nın köyleri cazibe merkezi olacak

Torbalı’nın köyleri cazibe merkezi olacak
Yayınlama: 01.12.2018
A+
A-

Seçim kampanyasına hız veren AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Olgun köyleri ziyaret etti. Olgun “Köylerimizde ortaya koyacağımız EKO-KÖY Projesi ile hem organik tarım hem hobi bahçeleri hem de yöresel festivaller ile köylerimizi cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

Tüm ezberleri bozarak seçim kampanyasını yürüten AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Abdulvahap Olgun, ziyaretler kapsamında köylere adeta çıkarma yaptı. Her gün birden fazla köyü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Olgun hem projeleri hem de performansı ile göz dolduruyor. Yerel seçim kampanyası kapsamında çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken ve sürecin en aktif adayı AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Abdulvahap Olgun, adeta Torbalı’yı karış karış geziyor. Bir süredir dernek ve sivil toplum kuruluş toplumlarından gelen davetlere katılarak Torbalı için hazırlamış olduğu 20 büyük projeyi anlatan Olgun, son olarak köy ve e mahalleri ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Çaybaşı, Eğerci, Şehitler, Aslanlar, Yeniköy, Ahmetli, Özbey,  Karaot, Ormanköy, Karakızlar, Dirmil ve Karakuyu’yu ziyaret eden Olgun önümüzdeki hafta 40 köyün tamamını ziyaret etmiş olacak. Her gittiği kahve ve esnaf ziyaretinde toplumun her kesiminden son derece olumlu tepkiler alan Olgun, vatandaşlarla arasında özel bir bağ kuruyor. Aday adaylığı sürecinde seçim kampanya çalışması ile göz dolduran ve ‘hazırız’ mesajı veren Olgun, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını belirtti.

KÖYLERİMİZİ KALKINDIRACAĞIZ

Torbalı için hazırlamış olduğu 20 büyük proje ile yola çıkan ve vatandaşlardan tam not alan Abdulvahap Olgun, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bugünlerde köy ve mahalle ziyaretlerine ağırlık veren Olgun, hazırlamış oldukları Eko-Köy projesiyle Torbalı’daki her köyün ve mahallenin kalkınmasını sağlayacaklarını belirtti. Bu projeyle köy ve mahallerin ilçe merkeziyle aynı hizmeti alacağını vurgulayan Olgun, “Torbalı için hazırlamış olduğumuz 20 büyük projemiz var ve en önemlilerden biri de Eko-Köy projemiz. Köylerimizde ortaya koyacağımız EKO-KÖY Projesi ile hem organik tarım hem hobi bahçeleri hem de yöresel festivaller ile köylerimizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Bunun için de köylerimizin ulaşım, alt yapı ve hizmet sıkıntılarını çözmemiz gerekiyor. Görev verilmesi halinde hiç vakit kaybetmeden çözüm odaklı hareket edeceğiz. İlçe merkezi ne hizmet alıyorsa köylerimiz de aynı hizmeti alacak. Sorunları hallettikten sonra da ortaya çıkan güzelliği tüm şehre ve ülkeye duyuracağız. Son yıllarda şehirde yaşayan insanlardan Torbalı’nın köylerine inanılmaz bir talep var. Kimi bunu yatırım amacı olarak kimi ise hayatını sürdürme amaçlı olarak kullanıyor. Hem doğası hem de sahip oldukları güzellikleri ile Torbalı bunun için bulunmaz bir fırsat. Yatırımcıları bölgemize çekerek hem turizm hem de sosyal hayat bakımdan köylerimizi kalkındıracağız.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.