Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vural Sabancı traktör kazasında hayatını kaybetti

Vural Sabancı traktör kazasında hayatını kaybetti. Çal’ın Ortaköy Mahallesi’nde sevilen bir aile olan Sabancı ailesi elim bir acı yaşıyor.

Vural Sabancı traktör kazasında
İzmir’de öğretmenlik yapan ve ailesini ziyaret etmek için Çal – Ortaköy’e gelen Vural Sabancı, traktör kazasında hayatını kaybetti.

İzmir’de öğretmenlik yapan Vural Sabancı, ailesini ziyaret etmek için bir süre önce Çal’a geldi. Dün akşam saatlerinde Saim İlçioğlu’nun kızının nikah törenine katılan Sabancı, gece Ortaköy’e döndü. Ortaköy’de ailesinin tarım işlerine yardımcı olmak amacıyla gece traktörle bostanlığa domuz beklemek için yola çıkan Sabancı, traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Bugün içinde akrabalarının düğüne gidip görev yaptığı İzmir’e dönecek olan Sabancı elim kazada hayatını kaybetti.

Yaşanan elim acı Çal’ı ve Ortaköy’ü büyük acıya boğarken, Vural Sabancı’nın cenazesine Saim İlçioğlu Çal Belediye yetkilileri, Çal Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Süren, Çal Esnaf Odası Başkanı Aydın Canan, Çal CHP İlçe Başkanı Ergün Ersoy ve binlerce orta köylü cenaze törenindeydi.Cenaze öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy mezarlığına defnedildi.