Turizm cennetinde sel felaketi.. 5 yıldızlı oteller sele teslim oldu!

Muğla’ya bağlı Bodrum ilçesinde geceden bu yana etkili olan yağışlı hava adeta kentte hayatı felç etti. Tatil cennetinde 5 yıldızlı otelleri su bastı, araçlar yollarda selden sürüklendi.

Turizm cennetinde sel felaketi.. 5 yıldızlı oteller sele teslim oldu!
Yayınlama: 08.10.2019
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aşırı yağış kenti adeta felç etti. Gece saatlerinden bu yana etkili olan yağışlarda kent merkezinde adeta kabus yaşandı. 5 yıldızlı otelleri su basarken, kent merkezinde araçlar selden sürüklendi. Bodrum çöplüğündeki yağmur suları çöplük yolundaki gecekonduları vurdu. Gecekonduları basan sel sularından 7 yaşındaki çocuk evden son andan çıkarılarak kurtarıldı. Yaşadıkları anları vatandaşlar korku dolu sözlerle anlattı.

BODRUM’DA TRAFİK FELÇ!

Muğla’nın Bodrum ilçesinden geceden bu yaan etkili olan yağış sabah saatlerinde de yer yer artış gösterdi. Öğle saatlerinde yeniden şiddetlenen yağmur kısa sürede kent merkezinde yolalrı kapladı trafiği adeta felç etti. Tüm uyarılara rağmen dere yataklarına bırakılan bazı otomobiller sel sularında sürüklendi.

BEŞ YILDIZLI OTELLER SEL SULARINA TESLİM

Bodrum’da Torba Mevkisinde beş yıldızlı bir oteli ise dere vurdu. Otelin büyük bir kısmı sular altında kaldı. Otel personeli suyu tahliye etmek için yoğun çaba harcadı. Oteldeki yerli ve yabancı turistler ise başka otellere tahliye edildiği öğrenildi. 5 yıldızlı otel ise sular altında kaldı.

TURİSTLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE SEL SULARINA KAPILDI

Sağanak yağışa sokakta yakalanan İngiliz turistler ise korku dolu anlar yaşadı. Suların yükseldiğini ve aracın sürüklendiğini gören İngiliz Lina Martin ile Lesie Atkinson suların bir anda yükseldiğini söyleyerek, “Biz otelden dışarı çıkmıştık. Bir anda yağmur bastırdı sular yükseldi ve araç sürüklenmeye başladı” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.