Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türk Telekom’dan internet hediyeli deprem özrü!

Dün İstanbul açıklarından meydana gelen depremin ardından telekomünikasyon hatların aksaklıklar yaşanmıştı. Konu ile ilgili Türk Telekom’dan abonelerine özür ve mobil internet müjdesi geldi.

Dün İstanbul açıklarından meydana

İstanbul’un Silivri ilçesi açıklarında dün saat 13.59’da meydana gelen 5.8’lik depremin ardında başta İstanbul olmak üzere Tüm ülkede cep telefonu operatörlerinde iletişi,m kopmuş, gün boyunca arama işlemi yapılamamıştı. Operatörlerden konu ile ilgili peş peşe açıklamalar gelirken, Türk Telekom özür açıklamasının ardından abonelerine müjde verdi. Türk Telekom yaptığı resmi açıklamada dün depremden sonra yaşanan aksaklık nedeniyle abonelerinden özür dilemek amacıyla ücretsiz olarak tüm abonelerine 10 gb internet vereceğini açıkladı.

2 AY BOYUNCA AYLIK 5 GB TOPLAMDA 10 GB

İşte Türk Telekom’dan konu ile ilgili açıklama:

Değerli basın mensubu,

Türk Telekom Ailesi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletişim için yaptığımız mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen deprem, şebekemizde aksamalara neden olmuştur.

Mobil abonelerimize bir süreliğine de olsa kesintisiz iletişim sağlayamamanın derin üzüntüsü içindeyiz. Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz.

Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır.

Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYIN!

Ege haberleri için tıklayın!