Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKAV İzmir’den Görkemli İftar Şöleni

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) İzmir Şubesi kurduğu görkemli iftar sofrasında tüm kamu çalışanlarının yanı sıra il başkanları ve milletvekili adaylarını da ağırladı.

İzmir’in Bahçelievler semtinde verilen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı İzmir Şubesi üyeleri masaların hazırlanışından, mekanın süslemesi ve yemek dağıtımına kadar her türlü görevi kendileri üstlendi. TÜRKAV İzmir Şube Başkanı Birol Demirci’nin yönetimine ve üyelerine her daim söylediği ‘biz kocaman bir aileyiz’ cümlesi, iftarda vücut buldu. El birliği  ve iş paylaşımının en güzel örneğinin sergilendiği iftar yemeği şölen havasında gerçekleşti.

İftara Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve yönetimi, MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığını temsilen İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda sendika, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilci ve başkanları katıldı.

İftar sonrası yaptığı konuşmada Türkiye ve İzmir gündemini değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın ‘TÜRKAV benim ailemdir, kendimi burada çok rahat hissediyorum’ sözleri büyük alkış aldı.

TÜRKAV İzmir İl Başkanı Birol Demirci ‘TÜRKAV İzmir olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programına katılıp helal soframıza bereket getiren başta MHP İzmir İl Başkanımız Necat Karataş ve il yönetimine, Milletvekili Adaylarımız Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Salim Arduçlu, Ahmet Coşar, Gökhan Çelik, MHP İlçe Başkanlarımız Metin Keskin, Köksal Koç, Bekir Arnavut, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcımız Nebi Yay, Kamu-Sen Şube Başkanlarımız Şenol Atıcıkazım, Türk Ulaşım-Sen 1 ve 2 Nolu Şube Başkanlarım Kazım Sayın, Zafer Akça, Delta Koleji Sahibi Ahmet Baş Beyefendiye ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.’ Dedi.

İftar sonrası çay ve kahve içen dost meclisi 24 Haziran seçimlerine giden süreci değerlendirdi.