TÜRKBAY KONAK İÇİN YOLA ÇIKTI

TÜRKBAY KONAK İÇİN YOLA ÇIKTI
Yayınlama: 12.10.2018
A+
A-

Yerel seçimler öncesinde partilerde haketlilik devam ediyor. CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen genelge gereği belediye başkan aday adayı olmak isteyen yöneticilere görevlerinden istifa etmeleri için verilen sürenin bugün doluyor. Sürenin dolmasına kısa süre kala CHP İzmir İl Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Türkbay, görevinden istifa ederek Konak Belediyesi başkan aday adayı olmak için yola çıktığını açıkladı.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kTgvaG7pki8&feature=youtu.be

YEREL SEÇİMLER DAHA FAZLA ÖNEM KAZANDI

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı, il binasında kalabalık bir partili grubun da katıldığı basın toplantısıyla Konak’tan belediye başkan aday adayı olmak için istifa ettiğini açıklayan Türkbay, 24 Haziran seçimlerinde ülkemizde rejim değiştikten 31 Mart 2019 yerel seçimler daha da fazla önem kazandığını belirterek “Örgüte verdiğim emek, deneyimi bu seçimlerde kullanacağım. CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliğinden üzülerek istifa ediyorum. Konak Belediye Başkan aday adaylığına başvuracağım.” açıklamasında bulundu.

BİREYSELLİKTEN UZAKLAŞIRSAK BAŞARILI OLURUZ

“Mehmet Türkbay olarak eski ile yeni arasında köprü olmaya çalışacağım.” sözleriyle kararını açıklayan Av. Türkbay ; “Örgüte verdiğim emek, deneyimi bu seçimlerde kullanacağım. CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliğinden üzülerek istifa ediyorum. Konak Belediye Başkan aday adaylığına başvuracağım. İnsanın kendisini anlatması zordur. Örgüt burada. Biz birlikte olursak, birlikte yönetirsek başarılı oluruz. Bireysellikten uzaklaşırsak başarılı oluruz” dedi.

KÖKLERİMİZE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

“Bu partide en yüksek rütbenin sade üyelik olduğuna inanıyorum. Bu önemli süreçte, önemli dönemeçte aday olacak arkadaşların örgütten gelen, emek harcamış, liyakatlı, deneyimli, iktidarın baskısına boyun eğmeyecek kişilerden olmasını talep ediyorum” diyen Mehmet Türkbay, “Örgütümüz bu konuda zengin. Örgütümüzde her kademeden insanımız var. Örgüt deneyimi de var. Bu insanlar değerlendirilirse daha fazla başarılı olacağız. Köklerimize sahip çıkmamız lazım. Altı ok, demokrasi , çağdaşlık… İnsan köklerimiz var. O konuları biraz unuttuk gibi. Köklerimize sahip çıkarsak koca çınar CHP filiz de yaprak da verir. Biz örgütün kantarına çıkıyoruz. İçinizden biriyim. Partime hiç küsmedim. Hukuken ayrılıyorum ama fiziken her zaman sizinleyim” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.