Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkeximbank’ta önemli işlere imza atan Adnan Yıldırım başarısını yüzme sporunda sürdürüyor!

Aslen Denizlili olan ve başta Ekonomi Bakan yardımcılığı ve Türkeximbank’ta genel müdürlük görevi yanısıra bir çok önemli görevlerde bulunan Adnan Yıldırım, Bodrum’da düzenlenen Aquamaster açık su yüzem yarışlarında altın madalya kazandı.

Aslen Denizlili olan ve

Eski Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Türkeximbank’ın önceki dönem genel müdürlüğü yapmış olan Denizli’nin önemli mali müşavilerinden biri olan Adnan Yıldırım, Bodrum’da gerçekleştirilen Aquamasters açık su yüzme yarışlarında boy gösterdi. Yıldırım, 5.000 metrede kendi yaş grubunda birinci olarak altın madalya kazandı. Sportif kimliği ile bilinen ve sporu da yakından takip eden Adnan Yıldırım’ın 13-15/Aralık tarihleri arasında Meksika’da yapılacak Dünya Şampiyonasına katılacağı öğrenildi. Yıldırım konu ile ilgili twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Bugün #Bodrum’da #Aquamasters açık su yüzme yarışlarında, 5.000 Mt’de kendi yaş grubumun #Birincisi olup #AltınMadalya kazandım. Önümüzdeki haftadan itibaren 13-15/Aralık’ta Meksika’da yapılacak Dünya Şampiyonasına, hızımı artırmak için daha iyi hazırlık yapmalıyım’ ifadelerini kullandı.

ÇEVREYE VERDİĞİ DEĞER İLE BİLİNİYOR

Aslen Denizlili olan ve spora olan ilgisi ile bilinen Adnan Yıldırım’ın yüzmeyi Çal Akkent’te Büyük Menderes nehri’nde öğrendiği biliniyor. O zamanlar tertemiz olan ve yüzmek için de ideal olan Büyük Menderes nehri, bugün yoğun kirlilik ile mücadele ediyor. Gediz Nehri’nin kirletilmesi ile ilgili olayları da yakından takip eden Yıldırım, nehirlerin sanayi atıkları ile kirletilmesine karşı olduğunu bir çok toplantıda da dile getirmişti. Yıldırım sosyal medya hesabından da son olarak Dünya’da Altın Maratonlar kategorisinde bulunan İstanbul Maratonu’nun neden televizyonlarda neden canlı olarak yayınlamadığını sormuştu.

Adnan Yıldırım geçtiğimiz ay da Bodrumda’da düzenlenen yarışlarda Koruncuk Vakfı için Dünyaca tanınan yüzücüler ile destek için yüzmüştü.