Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE MECLİS ÜYELERİ BİRLİĞİ’NDEN VEFA GECESİ

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği ve Bornova Belediyesi ortaklaşa olarak “6. Vefa Gecesi”ni düzenlendi. Vefa gecesinde geçmişte görev yapmış birçok belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve parlamenter bir araya geldi.

Dr. Süleyman Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye ev sahibi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli,  CHP Genel  Merkez  Spor Üst Kurulu üyesi Hüsnü Oral, İzmir Denizli’ler Başkanı Veli Kasap’ın yanısıra pek çok eski belediye başkanı ve meclis üyeleri katıldı.

Gecede daha önce görev yapmış olan belediye başkanları ve meclis üyelerine plaket takdim edilirken, hayatını kaybedenlerin plaketlerini yakınları aldı.

ATİLA :” ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK “

Geceye ev sahipliği yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila konuşmasında , “Belediye Meclis Üyesi kökenli bir kardeşiniz olarak bu akşam buradayım. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Önemli olan hoş bir seda bırakmak. Bornova’da İzmir’de hizmet etmiş bütün değerlerimizi saygıyla anıyorum.  Bundan sonra hep birlikte daha güzel günlere kavuşmak ümidiyle Cumhuriyetin kenti Atatürk’ün kenti Bornova’dan İzmir’den hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

KOCABIYIK : ” SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ SİYASET ÜSTÜDÜR “

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık,  Meclis Üyeleri Birliğinin ilk olarak 1997 yılında Konak Belediye Meclis Üyeleri Derneği olarak faaliyetlerine başladığını ve daha sonra kapsamının genişletilerek Türkiye Meclis Üyeleri Birliği  haline geldiğini hatırlatarak;  altıncısı düzenlenen Vefa Gecesi’nin önemli olduğunu, vefayı unutmuş arkadaşlara vefa’nın ne olduğunu anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmasında Türkiye Meclis Üyeleri Birliği’nin her şeyden önce bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Başkan Kocabıyık ; ” Sivil toplum kuruluşunu, sivil toplum  anlayışını tüm siyasetçilerin bilmesi lazım. Sivil toplum kuruluşları siyaset üstüdür. Çünkü Türkiye Meclis  Üyeleri Birligi’nin bünyesinde İzmir’de siyaset yapmış her türlü siyasi görüşten her türlü renkten arkadaşlarımız görev yapmaktadır.  Ve bu arkadaşlarımız dışarıda yaptıkları siyaseti kapımızdan yani Türkiye Meclisi Üyeleri Birliği’ girerken siyasi iradenin şapkasını çıkararak ay yıldızlı rozeti takarak içeri girmektedirler. Çünkü Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Bir siyasi kuruluşun arka bahçesi değildir.” açıklamasında bulundu.