Türkiye Şampiyonu Aliağa’dan

Türkiye Şampiyonu Aliağa’dan
Yayınlama: 18.01.2018
A+
A-

Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’na katılım gerçekleştiren Aliağalı Milli Sporcu Nuri Çınar, Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı. Turnuvadan şampiyonluk madalyası ile dönen Çınar, bir kez daha Aliağa’nın gururu olmayı başardı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen turnuva 8 Ocak’ta Antalya’nın Kundu bölgesindeki WOW Kremlin Palace Otel’de yapıldı. 14 Ocak’ta sona eren turnuvaya 60 ilden bin 200 sporcu katıldı. Turnuvaya, İzmir’in Aliağa ilçesinden katılan Nuri Çınar, orta sıklet büyükler kategorisinde rakiplerini bir bir eleyerek Türkiye’nin bir numarası oldu.

2011 yılında Türkiye şampiyonluğu ve Avrupa üçüncülüğü, 2012 yılında Türkiye şampiyonluğu ile Dünya ikinciliği, 2013’te Türkiye ikinciliği, defalarca İzmir ve Ege Bölgesi şampiyonlukları bulunan 24 yaşındaki Aliağalı Milli Sporcu Nuri Çınar, geçtiğimiz yıl Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenen ‘Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda da Türkiye’yi temsil etmişti.

Milli sporcu Nuri Çınar:Bir gün Dünya  şampiyonu olacağım

Hedefleri doğrultusunda çok çalışıp kazanmaya devam etmek istediğini belirten Aliağalı Milli Sporcu Nuri Çınar, “Türkiye’de Aliağa’yı temsil etmek dünya arenasında ise ülkemizi temsil etmek bana büyük bir gurur yaşatıyor. Küçüklüğümden beri gönül verdiğim Kick Boks sporunu yapmaktan büyük keyif alıyorum. Çalışmamın karşılığını almak beni daha büyük hedeflere yönlendiriyor. Hedefimde her zaman dünya şampiyonluğu var. Durmadan çalışarak bir gün dünya şampiyonu olacağım. Buna inanıyorum. Bu sporu icra etmemde ve ringlere çıkarak Aliağamızı, ülkemizi temsil etmemde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar olmak üzere tüm aileme ve hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.