Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’de ilk defa ‘SMA FARKINDALIK’ gecesi

Hacıkurtlar Derneği ve Yatağan Gönül Birliği Platformu Türkiye’de ilk defa ‘SMA FARKINDALIK’ gerçekleştirecek.

Hacıkurtlar Derneği ve Yatağan

Hacıkurtlar Derneği ve Yatağan Gönül Birliği Platformu 28-Kasım pazar günü saat 20:00’de başlayıp saat 24:00’te sona erecek olan ‘SMA FARKINDALIK’ gecesi düzenliyor. Denizli Nihat zeybekçi kültür merkezinde yapılacak olan etkinlikte sma hastalığına dikkat çekmek sma hastaları çocukların ve ailelerinin yaşadığı zorlu süreç anlatılacak.

PROGRAMDA NELER OLACAK?

Dr. Metin Özkan’ı in sma hastalığı İle ilgili bilinçlendirmesi yapacak. Ayrıca Denizli’de sma hastalığına yakalanan çocukların slayt gösterimleri yapılacak ve daha önce yardım kampanyası tamamlanmış olan yağız Alp bebeğin tedavi sürecindeki olayları slayt olarak gösterilecek. Sma FARKINDALIK gecesi boyunca toplanacak olan bağışlar sma hastası olan Sare’nin ailesine teslim edilecek.

KONSERLER OLACAK

Gecemizde Denizli’mizin güçlü seslerinden Ümit eren ve Adnan koparan sahne alacaktır. Ayrıca gecenin sonunda Anadolu rock müziğin efsane ismi Murat KEKİLLİ sahne alacak. Bir birinden güzel şarkılarını geceye katılanlar için söyleyecek.

Girişler davetiye usülü olup kişi sayısı sınırlı olacak. Davetyelerin fiyatı 50 TL olarak belirlendi. Davetiyeleri Nihat zeybekçi kültür merkezi girişinde temin edilecek.

Türkiye’de ilk defa düzenlenen sma FARKINDALIK gecesine tüm vatandaşlar davet edildi.