Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’de yaşadıklarını unuttular, Türk kadınlarına hakaret ettiler! Suriye uyruklu iki kişi sınır dışı edilecek

Suriye uyruklu iki kişi görüntülü konuştuğu kişiye, Türk kadınları ile ilgili ağıza alınmayacak sözler sarf etmişti. O zanlılar sınır dışı edilmek üzere Aydın İl Göç İdaresine gönderildiği bildirildi.

Suriye uyruklu iki kişi

Suriye uyruklu iki kişi bir Türk vatandaşı ile gerçekleştirdikleri görüntülü konuşma esnasında tartışmaya başladılar. Suriye uyruklu kişi Türk kadınları hakkında ağıza alınmayacak sözler söyledi. Görüntülerde Suriye uyruklu kişi ayrıca Türk kadınlarına tecavüz edeceğini de ifade etti. Konuştukları Türk vatandaşı ise Türkiye’de yaşadıklarını hatırlatmasına rağmen Suriye uyruklu kişi hakaretlerini sürdürdü.

O görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Emniyet ekipleri harekete geçti, başlatılan soruşturmada Suriye uyruklu M.E.A İzmir’de K.S.A ise Aydın’ın Didim İlçesinde yakalandı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar savcı talimatı ile sınır dışı edilmek üzere Aydın İl Göç İdaresi’ne teslim edildi. Kamu düzenini bozup infial yaratmak suçundan Türkiye’ye giriş yasağı getirilen 2 Suriye uyruklu zanlının sınır dışı edileceği bildirildi.