Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’yi 50. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda temsil edecek postacılar belli oldu!

Denizli’de 50. Postacı Yürüyüş Yarışması’nın Türkiye Finali gerçekleşti. Yarışta galip gelen posta dağıtıcısı 50. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Denizli’de 50. Postacı Yürüyüş

Denizli 15 Temmuz Delikli Çınar Meydanında bölge yarışmasında dereceye giren, 25’i kadın 100 posta dağıtıcısının katıldığı 50. Postacı Yürüyüşü Yarışması gerçekleşti. 50. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek postacılar kıyasıya yarıştı. 5 erkek,3 kadın toplamda 8 posta dağıtıcısının belirlenmesi için yapılan yarışmada erkeklerden Kadir Çoban birinci oldu, Barış Çakır ikinci, Kadir Öztürk üçüncü, Tarık Karabulut dördüncü, Tayfun Kumru ise beşinci sırada yarışı tamamladı.

Kadınlarda ise Esra Sağlam birinci Nermin Arslanoğlu ikinci, Gülay Kalıç ise üçüncü sırada yer alarak 50. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Yarışmaya Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Okur,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, Denizli İl Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aslen Denizlili olan PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gültekin anılarla dolu olan bir şehir Denizli’de posta teşkilatı önemli olan bir organizasyon olan 50. Postacı yürüyüşünü gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Gültekin, “Denizlimiz için çok anlamlı bu güzel günde, kurumumuz için çok anlamlı bir organizasyonu burada gerçekleştiriyor olmaktan çok mutluyuz. Denizlimizin Milli Mücadele gününde iki önemli etkinliğin bir arada olması bizim için de çok önemli. Savaşta, barışta, pandemi sürecinde, şartlar ne olursa olsun görevimizi yerine getiriyoruz. Son iki yıldır da yaşadığımız pandemi süreci nedeniyle yürüyüşümüz gerçekleştiremedik. İki yılın ardından hasretle bekliyorduk bu günü” dedi.