Uçurtmalar Bornova’da Gökyüzüyle Buluşuyor

Uçurtmalar Bornova’da Gökyüzüyle Buluşuyor

Bornova Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Uçurtma Şenliği ile başlıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek “Geleneksel Uçurtma Şenliği” Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda 15 Nisan Pazar günü saat 14:00’ten itibaren renkli görüntülere sahne olacak. Gökyüzünün uçurtmalarla dolacağı Şenlik’te çocuklara 5 binin üzerinde uçurtma dağıtılacak.

Bornova Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egmenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek geleneksel Uçurtma Şenliği ile karşılıyor. 23 Nisan haftasına özel etkinlikler planlayan Bornova Belediyesi, ilk olarak çocukları 15 Nisan Pazar günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda buluşturacak.

Çocukların aileleriyle birlikte keyifli bir Pazar günü geçirmesi için eğlenceli etkinliklerin programa dahil edildiği Şenlik’te, 5 binin üzerinde uçurtma hediye edilecek. Çocukların gönüllerince eğlenebilmesi için şişme oyun alanları kurulacağı Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda, hiphop ve zumba gösterileriyle rodeo ve bando gösterileriyle dj performansları da saat 14.00’ten itibaren takip edilebilecek. Ayrıca Bornova Belediyesi’nin ücretsiz olarak dağıtacağı uçurtmalardan alanlar ellerindeki biletlerle çekilişe katılarak bisiklet kazanma şansına sahip olacak.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında herşeyi çocukularımız için düşündüğümüz bir şenlik hazırladık. İlçemizdeki tüm çocukları ve ailelerini pazar günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na davet ediyoruz” dedi.

Yayınlama: 12.04.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.