Uçuruma yuvarlanmaktan çalılar sayesinde kurtuldular!

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Eskiköy Mahallesi’nde meydana gelen kaza, yürekleri ağza getirdi. Sürücünün hakimiyetini kaybettiği araç uçurumdan yuvarlanmaktan çalılar sayesinde kurtuldu.

Uçuruma yuvarlanmaktan çalılar sayesinde kurtuldular!
Yayınlama: 07.08.2019
A+
A-

Olay, Denizli’nin Acıpayam ilçesi’ne bağlı Eskiköy Mahallesine düğün çekimi için giden Acıpayam Dernekler Birliği (ADEBİR) medya sorumlularından biri olan Mustafa Dağ, aracıyla yokuş aşağı indiği köy yolundan dönmek isterken otomobili bir anda yolun uçuruma bakan tarafına kaydı. Kayan aracı uçuruma düşmekten yolun kenarında bulunan çalılar önledi. Çalılar sayesinde ucuz atlatılan kazayı, araç kamerası saniye saniye görüntüledi.

KÖYLÜLER HEMEN YARDIMA KOŞTU!

Kazayı gören köylüler hemen Mustafa Dağ’a yardıma koştu. Kıl payı çalılara takılan aracı, köylüler imece usulü bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Uçurum kenarında bulunan araç traktör yardımı ile kurtarıldı. Olayın şokunu köylülerin yardımı ile atlatan Fotoğrafçı Mustafa Dağ, olayla ilgili olarak, ‘Ucuz kurtulduk. Allah beterinden korusun. Kaza yapar yapmaz en kısa sürede yardımımıza koşan ve arabayı devrildiği yerden kurtarıveren tüm Eskiköylü abilerime ablalara ve arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.’ dedi.

KAZA ANI KAMERADA!

Araç kamerasının saniye saniye kaydettiği kazada, köy yolundan yokuş aşağı inen Mustafa Dağ kontrolündeki aracın, yokuşun bitiminde dönmek istediği yola ilk anda dönemediği, geri geriye giderek tekrar denemesi ile birlikte de yoldan çıkarak çalıların arasına girdiği görülüyor. Daha sonra köylülerin yardımı ile araç bulunduğu yerden çıkarılıyor.

Haber: Serkan ÖZKURT

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.