Ümmet Akın öğretmenleri unutmadı

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI VE AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜMMET AKIN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA GERMENCİK İLÇE MERKEZİ VE MAHALLELERİNDE GÖREV YAPAN TÜM ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK VEREREK GÜNLERİNİ KUTLADI.

Ümmet Akın öğretmenleri unutmadı
Yayınlama: 23.11.2018
A+
A-

Germencik Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Germencik ilçe merkezi ve mahallelerinde görev yapan tüm öğretmenlere çiçek vererek günlerini kutladı.

Germencik’e bağlı tüm mahallelerde anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki her okula tek tek gidilerek öğretmenlere çiçekler verildi. Bu durumdan çok memnun olan öğretmenler teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Akın; “Öğretmenlerimiz küçük yaşlardan itibaren başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında evlatlarımız için göz nuru, şefkat, özveri, merhamet ve büyük gayret sergilemiştir. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.