Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Yeni Yönetiminden Başkan Özakcan’a Ziyaret

Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar

Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti. 

Başkan Özakcan’ın her zaman sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olduğu vurgusunu yapan Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Mutlu, “Umurlu Mahallesi esnafının istek, dilek ve beklentilerini iletmek, yeni yönetim kurulunu tanıtmak amacıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sizin her zaman esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiğinizi biliyoruz. Bu duygularla Başkanımız Sayın Mesut Özakcan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ziyaret esnasında oda başkanı ve üyeleri ile sohbet ederek, esnafın sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleştirilen nazik ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Başkan Özakcan, “Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Buradan Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Mutlu ile Yönetim Kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.