Üniversite 60 KPSS ile güvenlik, temizlik ve büro personeli alımı

Üniversite 60 KPSS ile güvenlik, temizlik ve büro personeli alımı
Yayınlama: 09.01.2023
A+
A-

Ege Üniversitesi personel alımı koşullarını yayınladı. Ege Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi bünyesinde görevlendirilecek olan en az lise mezunu alımı için başvurular başladı. Peki, başvuru için adaylardan aranan şartlar neler? Mezuniyete göre kontenjan dağılımı nedir? Başvurular ne zaman yapılacak? 

Ege Üniversite 60 KPSS şartı ile personel alımı koşullarını paylaştı. 9 kişiyi kapsayacak üniversite personel alımı için başvurular bugün yani 9 Ocak 2023 tarihi itibariyle başladı. 

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Ege Üniversite personel alımı için 9 kişilik kadro belirlendi. En az lise mezunu alımı koşul olarak belirlenirken, üniversite 60 KPSS şartı yeterli olacak. Mezuniyete göre kontenjan dağılımı nedir sorusunu merak edenler için bir siber güvenlik uzmanı, bir ağ uzmanı, bir kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, bir veritabanı uzmanı, 5 yazılım geliştirme uzmanı olarak açıklandı. 

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Üniversite personel alımı başvurusu için genel olarak 6567 Sayılı Devlet Memurları kanunu 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmak gereklidir. 

Başvuru için adaylardan aranan şartlar arasında özel şartlar ise, fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği yükseköğretim kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması. Alım yapılacak kadrosuna göre İlgili bilgisi sahibi olması. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak. 

Üniversite 60 KPSS şartı olmadan da personel alınacak

bazı başvurularda üniversite 60 KPSS şartı aranmayacak, KPSS Puanı olmadan başvuru yapılacak alanlar için değerlendirmede yabancı dil sınavı yüzde sıfır olarak ele alınacak. 

Üniversite personel alımı Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları 09 Ocak 2023 tarihinde başladı ve 20 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek. Üniversite personel alımı başvurusu için https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ başvuru ekranı kullanılacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.