Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üniversite Öğrencileri için TMMOB Öğrenci Evi

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı. Şehir dışında öğrenim görecek üniversite öğrencileri için TMMOB Öğrenci Evi, başvuruları başladı.

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı.

YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrencileri kayıt telaşı sardı. Şehir dışında okuyacaklar için bir de barınma telaşı eklendi. Ankara’da üniversitelerin mühendislik, mimarlık ve şehir plancılığı bölümlerini kazanan ya da öğrenimine devam eden lisans ya da yüksek lisans öğrencileri  TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi Sosyal Tesisi’nden faydalanabilecek.

Aynı zamanda, TMMOB üyesi mühendis, mimar, şehir plancılarının yükseköğrenim gören çocukları da tesislerde konaklayabilir.

TMMOB Öğrenci Evi’nde konaklayabilmeniz için 2019- 2020 öğretim yılı kayıt başvuru formunu doldurmanız gerek.

TMMOB TEOMAN ÖZTÜRK ÖĞRENCİ EVİ SOSYAL TESİSİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLA!

TMMOB ÖĞRENCİ EVİ VE SOSYAL TESİSLERİ İMKANLARI:

  • 14.000 m2 kapalı alanda 2 bodrum kat, zemin katla beraber 6 yatakhane katı ve çatı katı olmak üzere toplam 8 katlıdır.
  • Kadın ve erkek öğrenciler için 2 ayrı bloktan oluşan öğrenci evinde 161 adet çift kişilik banyolu, kişiye ait çalışma masası olan yatak odası bulunmaktadır.
  • Her katta iki adet 50 m2 etüt odası ve tüm yatak odalarında sınırsız internet bağlantısı vardır.
  • Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kafeterya, yemekhane, çamaşırhane, kütüphane, bilgisayar odası, idari bölümlerle çağdaş hizmet sunulan TMMOB Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisleri’nde ayrıca 500 kişilik konferans salonu, 250 m2 çok amaçlı salon, 575 m2 fuaye alanı, 1600 m2 forum alanı da yer almaktadır.
  • 24 saat kamera ve görevliler ile güvenlik sağlanmakta, görevlilerce odaların temizliği yapılmaktadır.