Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü İlahiyatçıdan Şok ‘Fethullah Gülen’ İddiası

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizlili Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fetullah Gülen ile ilgili şok bir iddiada bulundu. Cevat Akşit, FETÖ lideri Fethullah Gülen’in ABD’de öldürüldüğünü ve New Jersey eyaletinde bir Yahudi mezarlığına gömüldüğünü söyledi.

Son günlerin en çarpıcı iddiası İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit’ten geldi. Akşit, Fetullah Gülen’in öldürüldüğünü ve FETÖ liderinin cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü söyledi.

Bir haber sitesine konuşan Denizlili Cevat Akşit muhabire; “Gizli şeyleri söyletiyorsun bana… FETO öldürüldü, sağ değil. Yaşamıyor şu anda Yahudi mezarlığında mezarı da…” dedi.

Öldüğü yer New  Jersey’de

Cevat Akşit, şu iddialarda bulundu: “Yoksa bizim polis onu getirecekti Türkiye’ye, şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane ‘onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz’ diyorlar. Öldürdüler onu, çoktan öldü. Öldüğü yeri de biliyorum ben; New Jersey’de… Yahudi mezarlığında gömüldü. İstihbaratta adamın var mı, özel konuşabileceğin adam varsa sorabilirsin. Yok oldu gitti.”