Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Tan Denizlispor için kampanya başlattı

Denizli’nin ünlü işadamlarından İbrahim Tan, Denizlispor için herkese örnek olacak bir yardım kampanyası başlattı. 

Denizli'nin ünlü işadamlarından İbrahim

İbrahim Tan Denizlispor için kampanya başlattı. Tan Tekstil ve şirketler grubunun yönetim kurulu başkanı İbrahim Tan, Denizlispor’un ekonomik yüklerden kurtulduktan sonra büyük başarılara koşacağının altını çizerek iş dünyasını Denizlispor’a destek olmaya çağırdı.

HER AY BİR ASGARİ ÜCRET VERECEĞİM

İbrahim Tan Denizlispor için başlattığı kampanya hakkında denizlidedahaber.com, egeyon.com.tr yazarlarımızdan ve Pamukkale TV Analiz programı sunucusu Ahmet Deda’ya açıklamalarda bulundu. Tan, Denizlili firmaların her ay bir asgari ücretli işçi çalıştırıyormuş gibi Denizlispor’a maddi destek vermesi için çağrıda bulundu. İbrahim Tan, “Ben örnek olmak amacıyla haydi diyorum, başlangıcı yapıyorum. Tan Tekstil şirketler grubundan her ay bir asgari ücret vermeyi Denizlispor ve kamuoyuna taahhüt ediyorum. Önümüzdeki günlerde Denizli’de olacağım. Kulüp başkanına farklı projelerimi de aktararak çeklerini teslim edeceğim” dedi.

YÜK BİRKAÇ KİŞİYE DEĞİL BİNLERCE KİŞİYE BÖLÜNÜR

İşadamı Tan Denizlispor‘un Bandırmaspor karşısındaki 3 – 1’lik galibiyetinden duydukları sevinci dile getirerek takımın ekonomik sıkıntısı olmadan nice başarılara koşacağını vurguladı. Tan, “Ben de önce kendimden başlayarak tüm gönüllü arkadaşlarımı karınca kararınca destek olmaya çağırıyorum. Denizli’de Denizlispor’a her ay bir asgari ücret yardım yapabilecek binlerce firma var. Şirketler üzerinden her ay bir asgari ücret bedeli verebiliriz. Böyle olursa yük birkaç kişiye değil binlerce kişiye bölünür ve Denizlispor sevdası çığ gibi büyür. Bu takım ekonomik sıkıntısı olmadan başarılara koşar” dedi.

İşadamı Tan bu projesini anlatırken Barcelona örneğini de dile getirdi. Bacelona takımının 80bin üyesi olduğunu belirten Tan, “her üye ayda 10 euro para öder. Biz de küçük küçük paralarla Denizlispor için önemli bir kaynak yaratabiliriz” dedi.

DESTEKLERİ SPORTİF BAŞARILARA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

İbrahim Tan’ın bu girişimini büyük bir memnuniyetle karşılayan Başkan Urkay “Sayın Tan beni ve camiamızı çok mutlu etti. Teşekkür ediyoruz. Bize yapılan her türlü desteği büyük sportif başarılara dönüştüreceğiz. Takımımıza inanıyoruz. İşdünyası ve Denizli de bize inansın. Bu projenin hayata geçmesinde İbrahim Tan’a ve Egeyön Ajans Koordinatörü Ahmet Deda’ya takımımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.