Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Valilik Berber ve Kuaförlere Koronavirüs testi yaptırdı! 26 kişi pozitif çıktı!

Uşak Valiliği, 11 Mayıs’ta işletmelerini açan berber ve kuaförlere açılmadan önce Koronavirüs testi yaptırmaya çağırdı. Kentte bir çok berberin yaptırdığı testlerden çıkan sonuç ise korkuttu.

Uşak Valiliği, 11 Mayıs'ta

Uşak’ta 21 Mart’ta kapatılan ve normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs’ta yeniden açılan berber ve Kuaförlere, Uşak Valiliği, işletmeleri açmadan önce test yaptırmaya davet etti. Valiliğin davetine olumlu yanıt veren 421 berber ve kuaföre covid 19 testi yaptırdı.

İddiaya göre, yapılan testlerin sonucunda Uşak’ta faaliyet gösteren 26 berber ve kuaförün Koronavirüs testi pozitif çıktı. Pozitif çıkan kişiler hemen tedavi altına alındı.

Sonuçlar Uşak’ta hastalığın seyrini etkiler mi?

Kentte bazı berberlerin ise iyi oldukları ve işletmelerini açmama kararı alması nedeniyle teste tabi tutulmadığı öğrenildi. Normalleşme kapsamında alınan kararın Uşak’ta hayatı nasıl etkileyeceği ise ilerleyen süreçte görülecek. Uşak, son haftalarda en çok Koronavirüs vaka ve karantinaları ile anılmaya başlamıştı. Son olarak Banaz ilçesinde iftara katılan 2 aileden 5 kişide Koronavirüs tespit edilmiş, ülkede yoğun gündem olmuştu.