Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uşak Üniversitesi’nde Uluslararası Öğrenci Buluşması

60 ülkeden 2 bin 600 uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapan Uşak Üniversitesi, bulunduğu konum itibariyle uluslararası öğrenciler için cazibe merkezi haline gelmiştir. Uluslararası öğrencilerini, evlerinde hissetmeleri için çalışan Uşak Üniversitesi, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Gününde “Uluslararası Öğrenci Buluşması” gerçekleştirecek.

60 ülkeden 2 bin

Uşak’ın ve Ülkemizin Gönüllü Tanıtım Elçileri-

Uluslararası öğrenciler Uşak’ın ve ülkenin gönüllü tanıtım elçileri konumunda. Öğrenciler kendi ülkelerine döndüklerinde, Uşak’ın temsilcileri olarak kazandıkları öğrenimlerini kullanıyorlar.  Uşak Üniversitesi olarak, Türk kültüründen gelen bir düsturla misafirlerimiz dediğimiz öğrencilerimizi, en donanımlı ve yeterli bilgi seviyesine ulaşmış bireyler olarak eğitmekteyiz.

60 Ülkeden Uşak’a Kültür Köprüsü-

60 ülkeden Uşak’a kültür köprüsü kurulacak olan, “Uluslararası Öğrenci Buluşması”, 18 Aralık Salı günü saat 14.00’da, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Etkinlikte, uluslararası öğrencilerin kültürlerine ait müzik ve yöresel halk oyunları sergilenecek.