Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uşak’ta fabrika yangını

UŞAK’TA BİR TEKSTİL FİRMASINA AİT FABRİKADA YANGIN ÇIKTI. YANMA ÖZELLİĞİ OLDUKÇA FAZLA OLAN MADDELERİN BULUNDUĞU FABRİKADA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ. İTFAİYE EKİPLERİ HIZLA BÜYÜYEN YANGINI SÖNDÜRMEYE ÇALIŞIYOR.

UŞAK'TA BİR TEKSTİL FİRMASINA

Uşak’ta bir tekstil firmasına ait fabrikada yangın çıktı. Yanma özelliği oldukça fazla olan maddelerin bulunduğu fabrikada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri hızla büyüyen yangını söndürmeye çalışıyor.

Uşak’ta bir tekstil firmasında elyafların tutuşmasıyla hızla büyüyen yangın söndürülmeye çalışılıyor. Uşak Çanlı Tabakhane bölgesinde tekstil atıklarından elyaf üretimi yapan E.S. isimli işletmeciye ait fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Olay yerine sevk edilen çok sayıdaki itfaiye ekibi yangına müdahale ederken, polis yangın bölgesinde güvenlik çemberi oluşturdu. Fabrikada elyaf ürününün yanmasından dolayı hızla büyüyen alevler fabrikanın tamamını sardı. Uşak Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun çaba harcadığı yangını söndürme çalışmaları devam ederken, şu ana kadar ölen ya da yaralananın olmadığı ancak maddi hasarın giderek büyüdüğü kaydedildi.