Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Özcan, Başkan Zolan’ı Ziyaret Etti

Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Özcan, Başkan Zolan’ı Ziyaret Etti
Yayınlama: 22.01.2018
A+
A-

Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Özcan ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Özcan, genel müdür yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal’ın da eşlik ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Zolan, Denizli’nin tarihi, ekonomik, kültürel ve turizm değerlerinden bahsederek, şehrin çok yönlü bir kimliği olduğunu ifade etti.

Yatırımlar İçin Tebrik Etti

Başkan Zolan, “Denizli özellikle turizm anlamında pek çok alternatife sahip bir şehir. Dünyaca ünlü Pamukkalemiz ile birlikte şifalı sulara sahip Karahayıt, binlerce yıllık geçmişi bulunan 19 antik kentimiz ve sayısız değerlerimiz var. Büyükşehir Belediyesi olarak alternatif turizm anlamında vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Denizli Kayak Merkezi ve Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası da bu güzellikleri taçlandırıyor” dedi. Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Özcan ise, bankalarının faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek, Denizli’deki yatırımlar nedeniyle Başkan Osman Zolan’ı tebrik etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.