Vali Güvençer’den Başkan Çerçi’ye övgü

MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİNE ATANAN MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER, YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ’YE VEDA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİREREK YUNUSEMRE BELEDİYESİNİN ŞEHRE BÜYÜK EMEKLERİ GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Vali Güvençer’den Başkan Çerçi’ye övgü
Yayınlama: 05.11.2018
A+
A-

Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye veda ziyareti gerçekleştirerek Yunusemre Belediyesinin şehre büyük emekleri geçtiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek vedalaştı. Güvençer, kendisini kapıda Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte karşılayan Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti. “Sizler ile birlikte çalışma fırsatı bulduk” diyen Vali Güvençer duygularını, “Yunusemre Belediyesi çalışanları olarak bu şehre çok emekleriniz oldu. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Hakkınızı helal edin. Hem ailenize hem de çalışma arkadaşlarınıza selamlarımızı iletin. Allah’a emanet olun.” sözleriyle aktardı.

Başkan Çerçi, Vali Mustafa Hakan Güvençer’in mülki amir olarak Manisa’ya güzel hizmetleri olduğunu ifade ederken; kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Mustafa Hakan Güvençer, ziyaret sonunda anı defterini imzaladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.