Vekil Sancar, “Denizlispor için elimizi taşın altına koymalıyız”

Bağımsız Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Süper Lig’e çıkması ve Denizlispor’un Süper Lig’e veda etmesini değerlendirdi. Sancar, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’i tebrik ederken, Denizlispor için;“ Denizlispor’un mali tablosunu rahatlatmak lazım. Denizlispor düştü. Olabilir. Geçmişte de düştü. Tekrar çıktı. Ben tekrar çıkacağına inanıyorum. Denizlispor’u lütfen kimse kaderine terk etmeye bırakmamalıdır. Hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız.” dedi.

Vekil Sancar, “Denizlispor için elimizi taşın altına koymalıyız”
Yayınlama: 06.05.2021
A+
A-

Bağımsız Milletvekili Teoman Sancar, Denizli’nin spor gündemini değerlendirmeye Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in başarısı ile başladı. Sancar,“Denizlimiz iki farklı spor alanında bir tarafta üzüldü, bir tarafta sevindi. Ben öncelikle Merkezefendi Belediyesi Basket takımımızı tebrik ediyorum. Geçen sene ramak kalmıştı. Bu yıl o iddialarını o heyecanlarını azimle, hırsla götürdüler. Kendilerinde bir yorgunluk hissetmeden görevlerini tamamladılar. Hepsini tebrik ediyorum. Denizlimizi gururlandırdılar.” dedi.

“YENİ ŞAMPİYONLUKLARI NASIL HEDEF ALABİLİRİZİ KONUŞMAMIZ LAZIM”

Denizlispor’un Süper Lig’e veda etmesi hakkında Sancar; “Denizlispor, sadece Denizli’nin değil Türkiye’nin ve dünyanın bir markası. Geçmişte çok büyük başarılar elde ettiler. Maalesef kaderde bazen kazanmak bazen kaybetmek var. Kaybedildiğinde çok sorumlu ortaya çıkmaz. Tüm Denizli bu durumdan sorumludur. Sadece bir kişiyi suçlayıp sensin sorumlusu demek olmaz. Sorumlu kulüp başkanı ise çıkarken de o vardı. Bugün kavgayla, kızgınlıkla, bağırarak, çağırarak değil. Denizlispor’u hep beraber Denizli olarak nasıl ele alabilirizi, yeni şampiyonlukları nasıl hedef alabilirizi konuşmamız lazım.”ifadelerini kullandı.

“DENİZLİSPOR’U LÜTFEN KİMSE KADERİNE TERK ETMEYE BIRAKMAMALIDIR”

Denizlispor için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Sancar;“Tabii teknik portre olduğu kadar, takımın mali portresi var. Bu kolay bir şey değil. Çok zorlukları olduğunu ben de biliyorum. Maç izlediğimiz anda Denizlispor’a gelen icraları biliyorum. Denizlispor’da mali bilançolarda üzüntülerin yaşandığı günler oldu. Bunu hep birlikte valisi, milletvekili, belediyesi başkanı, STK’lar ile bir kampanya yaparak Denizlispor’un mali tablosunu rahatlatmak lazım. Denizlispor düştü. Olabilir. Geçmişte de düştü. Tekrar çıktı. Ben tekrar çıkacağına inanıyorum. Denizlispor’u lütfen kimse kaderine terk etmeye bırakmamalıdır. Hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Denizlispor’u tekrar Süper Lig’e çıkarmak için çalışmalıyız.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.