Yağmur Tayhan cinayetinde yeni gelişme

25 Temmuz’da Aydın Didim’de 27 bıçak darbe darbesiyle öldürülen Yağmur Tayhan cinayetinde yeni bir gelişme yaşadı. Evden alınan DNA örneklerine göre bir zanlının daha izine rastlandı. Kan örneklerinde Yağmur ve katil zanlısı Cansızlar’ın dışında 1 kişinin daha DNA’sının ortaya çıkması cinayetin seyrini değiştirdi.

Yağmur Tayhan cinayetinde yeni gelişme

Cinayet 25 Temmuz’da Aydın Didim’de meydana gelmişti. Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Yağmur, lokmacı olan babası Mehmet ve annesi Ayşe Tayhan ile birlikte düğüne gitti. Yağmur çarşıda işinin olduğunu söyleyerek düğünden ayrıldı. Kızlarından bir daha haber alamayan aile, durumu polise bildirdi. 2 gün sonra ilçedeki boş bir arsada, genç kızın 27 yerinden bıçaklanmış haldeki cesedi bulundu.

Polis ekipleri komşunun evinde bulduğu kan izleri ile katile ulaşmıştı. Parmak izi incelemesi de yapan ekipler, cinayetin terasta işlenerek cesedin yandaki arsaya atıldığını belirledi ve NizamCansızlar’ı yakaladı.Cinayetin üzerinden 9 ay geçerken Cinayet Bürosu ekipleri olay yeri incelemesinde Yağmur Tayhan’ın öldürüldüğü evde bir şüphelinin daha kan örneğinin bulunması üzerine soruşturmayı derinleştirdi. Alınan kan örneği İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yayınlama: 02.05.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.