Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yangın çıkan fabrikada alevler 5 saatin sonunda kontrol altına alındı

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki tekstil fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 5 saat sonunda kontrol altına alındı. Yaklaşık 300 çalışanı olan fabrikada soğutma çalışmaları devam ediyor.

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki tekstil

Yangın, Pamukkale ilçesi Korucak mahallesinde meydana geldi. Bir tekstil fabrikasında gece saat 03.30 sularında henüz belirlenmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yangının hemen ardından bölgeye gelen Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler müdahaleye başladı. Ekipler yangına su ve köpük ile yangına müdahale etmeye başladı. Yaklaşık 5 saatlik müdahale sonrası kontrol altına alınan yangın sonrası yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde kurulu 3 katlı fabrika yanarak kullanılamaz hale geldi. Yaklaşık 300 kişinin çalıştığı fabrikada soğutma çalışmaları devam ediyor.

YANGIN ÇIKAN FABRİKADA ALEVLER 5 SAATİN SONUNDA KONTROL ALTINA ALINDI SOĞUTMA ÇALIŞMALARININ DEVAM ETTİĞİ YANGINDA 300 KİŞİ İŞSİZ KALDI

Yangının hemen ardından iş yerine gelen çalışanlar ise fabrika deposunda bulunan tekstil malzemelerini yolun karşısında bulunan kapalı bir alana taşıdı. Çalışanlar yangını ve soğutma çalışmalarını ise yaşlı gözlerle izledi.

İş makinelerinin de yardımıyla fabrikadaki soğutma çalışmaları devam ediyor.