Bu Yarışmada Herkes Birinci

Bu Yarışmada Herkes Birinci

Çameli Atatürk İlkokulu 2. sınıflar arası kitap okuma bilgi yarışması bugün Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.Gelenek halini alan bilgi yarışmasında 2. sınıfların her iki şubesinden 6’şar öğrenci okudukları Nene Hatun  hikaye kitabından sorulan 25 soruluk bilgi yarışmasında kıyasıya yarıştılar.

Yarışmada ana sorular bittikten sonra joker sorulara geçildi. Joker sorularda yarışmanın sonucunu belirleyemeyince altın soruya geçildi ve süre 20 saniye verildi. Süre sonunda bir ilk yaşandı, 2 tane birinci ve ikinci olan belli oldu. Seyircilerin ve öğrencilerin hayretle izlediği bilgi yarışmada öğrenciler izleyicilerden büyük alkış aldı.

8 Birinci Çıktı

Yarışma sonunda 8 tane birinci çıkarken 3’tane 2’inci belirlendi bu yarışmanın 3’üncüsü bulunamadı 25 soruya doğru cevap vererek birinci olan öğrencilerine 10’ar TL, İkinci olan öğrencilerine 7’er TL, , ödül verilirken, dereceye giremeyen diğer öğrencilere ise 1’er TL teselli ödülü verildi. Yarışmaya Atatürk İlkokulu öğrencileri, Öğrenci velileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Yayınlama: 11.01.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.