Yasağı delip konvoy yaptılar.. Balkondaki 5 yaşındaki Neriman Bulut’u yaraladı!

İzmir’in Ödemiş ilçesinde korona virüs önlemleri çerçevesinde ilan edilen yasağı dinlemeyerek konvoy yapan ve havaya ateş açan şahıslar, 5 yaşındaki Neriman Bulut’u yaraladı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Yasağı delip konvoy yaptılar.. Balkondaki 5 yaşındaki Neriman Bulut’u yaraladı!
Yayınlama: 01.09.2020
A+
A-

Alınan bilgilere göre olay, İzmir’in Ödemiş ilçesinde dün saat 15.00 sıralarında Çayırlı Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, sünnet düğünü sonrası yasağa rağmen çok sayıda araçtan oluşan konvoy yapıldı. Konvoyda bulunan bazı araçlardan da havaya ateş açıldı. Bu sırada evinin balkonunda oturan 5 yaşındaki Neriman Bulut’un yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet etti. Yaralanan minik kız ambulansla kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Konvoyda bulunan 8 kişi gözaltına alındı

Neriman Bulut, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.
Olayla ilgili jandarma ekipleri, konvoyda bulunan 8 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte ele geçirilen 5 av tüfeği, 1 gaz tabancası ve kartuşlara da el konuldu.

Düğün sahibine ceza

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uymadığı değerlendirilen düğün sahibi Mehmet G. hakkında da işlem yapan ekiplerin yasağa rağmen konvoy yapılması, sosyal mesafeye uymamak ve izinsiz düğün yapmaktan şahsa toplam 28 bin 620 TL idari para cezası kestiği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.