Yavaş Yasaklamıştı.. Soyer’den de Talimat Geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, belediye binalarında bulunan tüm birimler ile belediyeye bağlı kuruluşlarda bulunan fotoğraflarının kaldırılmasını istedi. 

Yavaş Yasaklamıştı.. Soyer’den de Talimat Geldi!

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın belediye binalarından fotoğraflarının kaldırılmasına yönelik talep, bu kez İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den geldi. Başkan Soyer, belediyenin merkez binasındaki tüm birimler ile belediyeye bağlı kuruluşların odalarında yer alan fotoğraflarının kaldırılmasını istedi. Soyer kararıyla ilgili ” Büyükşehir bünyesindeki tüm odalarda ve işletmelerde fotoğraflarımın yerine, çalışanların kendi çocuklarının, ailelerinin fotoğrafını koyması beni daha mutlu edecektir” dedi.

Mansur Yavaş yasaklamıştı

Başkan Yavaş, Büyükşehir Belediyesi merkez binasındaki tüm birimler, bağlı kuruluşlar ve iştirakler ile EGO ve ASKİ Genel Müdürlüğü dahil duvarlara asılan fotoğraflarının kaldırılmasını istedi. Duvarlara kendi resim ve fotoğraflarının asılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Başkan Yavaş, yayımladığı 2 Temmuz 2019 tarihli genelgede, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladığım 8 Nisan 2019 tarihinden sonra gerek tarafımdan yapılan gözlemler ve gerekse makamıma iletilen bilgilerden, Belediyemiz, bağlı kuruluşlar ve iştiraklerde bilgim dışında bazı bürolarda fotoğraflarımın asıldığı anlaşılmaktadır. Herhangi bir yasal dayanağı olmayan bu uygulamaya son verilmesini önemle rica ederim” ifadelerini kullanmıştı.

 

Yayınlama: 12.07.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.