Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni üyeleri beratlarını aldı.. AYSİAD Üyeleri Egeyön TV’ye konuştu!

Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleri ( AYSİAD), Pazar günü düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Çamlık Kahve Diyarı’nda gerçekleştirilen kahvaltıda Başka Mahmut Catlık, AYSİAD’a yeni üye olan isimlere beratlarını takdim etti.

Avrasya Yönetici Sanayici ve

Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD) Pazar günü Çamlık Kahve Diyarı’nda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Kahvaltıya AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, Yönetim Kurulu üyeleri, AYSİAD önceki Dönem Başkanları, mevcut üyeler ve yeni üyeler katıldı. Başkan Catlık, kahvaltı sonrası AYSİAD’ın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetleri hakkında bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının ardından AYSİAD’a üye olan 25 yeni isme beratları takdim edildi. Egeyön Haber etkinliğe katılan AYSİAD üyeleri ile bir özel röportaj gerçekleşti.

EROL AKÇA: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK

Kahvaltı etkinliğinde Egeyön Haber’e açıklamalarda bulunan AYSİAD Kurucu Başkanı ve üyesi Erol Akça, ‘Avrasya Yönetici Sanayici İşadamları Derneği’nin 2004 yılındaki kuruluşundan beri içinde olduğum bir derneğimiz, sivil toplum kuruluşu. Mehmet Gökçe Başkanımızın beraberliği ile kurulan bir derneğimiz. O günden bugüne getirdik. Bugün de yeni üyelere beratlarını takdim ettik Başkanımız Mahmut Catlık’ın himayeleri ile. Buradayız, mutluyuz, teşekkür ederiz. Derneğimize bağlı bütün üyelerimizin kendilerine göre değişik branşlarda işveren konumunda tamamı. Yeni üyelerimizin de her biri kendilerine göre işveren. Gücümüze güç kattık. Yeni üyelerimiz daha iyi istişare, daha iyi ufkumuzu açacak projelerle buluşuruz diye düşünüyoruz. Heyecanımız ilk günkü gibi. Yeni heyecanımız, yeni enerjimizle beraber, kurduğumuz günden bu güne hedefler konusundaki ilerlememiz gayet normal olarak görüyorum. Tabi ülke koşulları bazen insanı elinde olmadan durduruyor. Bazen hızlandırmak gerekiyor. Biz de ülke gündemine, dünya gündemine elimizden geldiği kadar ayak uydurmaya çalışıyoruz.’ diye konuştu.

BAŞKAN BERBEROĞLU: AYNI DÜŞÜNCELERİ PAYLAŞTIĞIMI DÜŞÜNDÜM

AYSİAD’a yeni üye olan ve etkinlikte yeni üye beratını alan Denizli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Türkay Berberoğlu ise, ’27 senelik Veteriner hekimim. Pamukkale Hayvan Hastanesinin İşletme Müdürüyüm. Denizli Veteriner Hekimler Odası Başkanıyım. AYSİAD bu sektörden ve farklı sektörlerden işadamlarının bir araya gelmesi ile alakalı. Bana ilk geldiklerinde ben mantıklı buldum. Zaten bir çok arkadaşın da burada olduğunu fark ettikten sonra daha da mutlu oldum. İnsanların bir araya gelmesinin bu devirde dernekler, üyelikler gibi vasıtalarla olduğunu düşündüğüm için çok faydalı buldum ve kabul ettim. Üye olmam için teklif AYSİAD Başkanı’ndan geldi. Zaten Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, onların ilk broşürlerindeki Ulu Önder Atatürk’ün Orta Asya’daki Türk kökenlerinin bir gün gelip ayrılacağını ve onlara sahip çıkmanın gerektiğini ifade eden cümlelerde olunca aynı düşünceleri paylaştığımı düşündüm. Düşünme gereği de duymadım aslında direk kabul ettim.’ ifadelerini kullandı.

AKKOL: YENİ KANLA DAHA DA GÜÇLENİYOR DERNEĞİMİZ

Diş hekimi Tülay Akkol ise, ‘AYSİAD’lı olmak büyük bir gurur. Bu güzel günde AYSİAD’lı ailemle olmak çok güzel. Yeni üyeler AYSİAD’lı olmanın zamanla ne demek olduğunu anlayacaklar. Gerçekten çok güçlü bir derneğiz ve birbirine çok bağlı bir derneğiz. Tabi yen, üyelerle, yeni kanla daha çok güçleniyor derneğimiz. Bence çok büyük bir gurur. Biz bu gururu yaşıyoruz. İnşallah onlar da yaşarlar bu gururu.’ şeklinde konuştu.

İŞLETME SAHİBİ DOĞAN: UMARIZ MİSAFİRLERİMİZ DE MEMNUN AYRILMIŞLARDIR

Çamlık Kahve Diyarı işletmecisi Duygu Doğan’da işletmelerinde gerçekleştirdikleri etkinlikten dolayı mutlu oldukları ifade ederek ‘Güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyoruz. Beklediğimizden yoğun bir katılım oldu. Güzel bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdik. Umarız misafirlerimiz de memnun kalmışlardır. AYSİAD’a yeni üyelerin dahil olması çok güzel bir şey tabi ki. Yoğun bir üye alımı olmuş tabi ki bu çok güzel bir şey.’ dedi.

DİŞ HEKİMİ ÖZCAN: DENİZLİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLACAK BİR DERNEK

Egeyön Haber mikrofonlarına konuşan AYSİAD üyesi Diş Hekimi Mustafa Özcan ise ”Uzun zamandır AYSİAD üyesiyim. Şuanda da AYSİAD yönetimindeyim. Özel ağız ve diş sağlığı polikliniği işletmekteyim. AYSİAD’lı olmaktan da son dereye mutluyum. Bu kahvaltıda da burada olmaktan ve katılımın yoğun olmasından da ayrıca çok mutluyum. AYSİAD aslında uzun zaman önce kurulan bir dernek. Kendi gücünü ispatlamış bir dernek. Yaptıkları, şimdiye kadarki hem sosyal anlamda hem de ekonomik anlamdaki girişimleri, Büyükelçileri getirmesi, en son Kıbrıs’a yaptığı ziyaretler. AYSİAD artık herkes tarafından fark edilen ve gelecekte Denizli için çok önemli olacak bir dernek. Dolayısıyla yeni üyelerin katılımıyla her zaman gücüne güç katmakta. Dolayısıyla biz de bu dernekte bir şeyler yapabilmekten ötürü son derece mutluyuz.’ şeklinde konuştu.

KABUKÇU: HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUZ

AYSİAD Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Kabukçu ise ‘Ben üçüncü dönem başkan yardımcısı, yönetim kurulu üyesiyim. Bu yıl AYSİAD’da onuncu yılımız. Hatta geçti de diyebilirim. Tabi gönlümüze göre, fikrimize göre bir dernek AYSİAD, Avrasya Sanayici İşadamları Derneği. İşte birlik, gönülde birlik, hepsi de var. Öyle bir ortam olduğu için derneğimize üye olduk. Denizli’nin derneği, Denizli’de kurulmuş, Denizli’de devam ediyor. Yani başka şehirlerle ilişkisi yok. Sadece Denizli’ye mahsus. Özbeöz Denizli’nin sivil toplum kuruluşu.’ dedi. Kabukçu, AYSİAD’a katılan yeni üyeler için de ‘Üye olmakla isabet etmişler. Gönülleri gönlümüze göreyse hiçbir sorun yok. Hepsine de hoş geldiniz diyoruz. Allah burada güzel hizmetler vermeyi nasip etsin.’ diye konuştu.